Domů Prodané zboží prodejce Toconeos Povlak na mantinel do postýlky Soft biobavlna

Povlečení Soft z lehké bílé 100% biobavlny na mantinel do postýlky Basic Wool, https://www.fler.cz/zbozi/mantinel-do-postylky-basic-wool-8260035.

Velikost 280x35 cm.

Uchycení mantinelu k postýlce mašličkami, zapínání obálkové. Mantinel chrání Vaše děťátko před poraněním hlavičky o postýlku, zároveň vytváří prostor, kde na miminko nefouká a příliš netáhne od zdi. V neposlední řadě mantinel přispívá k malebnému prostředí Vašeho miminka.

100% bio bavlna

Pokožka je největší dýchací orgán našeho těla s vysokou absorpční schopností, látky, které si oblékáme a které máme kolem sebe, nám tvoří naše osobní životní prostředí 24 hodin denně, s láskou a úctou k Vám a k přírodě tedy pracujeme na tom, aby toto prostředí bylo co nejčistší a splňovalo tak vysoké nároky nejen Vás pečujících rodičů, ale také nás výrobců v postoji ke všemu, co nás na naší živé planetě obklopuje a čehož jsme nevyhnutelnou součástí. Krátkozraké nakupování levných materiálů, vyráběných chemickou cestou, tělo zatěžují uvolňujícími se látkami, je tedy ve Vaší moci osobní životní prostředí Vás i Vašeho děťátka ovlivnit tím správným směrem. Produkty z organické bavlny jsou vyhledávány především pro svou čistotu, kvalitu a trvanlivost chemicky neponičených materiálů – což ocení i Vaše peněženka. Mají příznivé účinky na pokožku, potřebují je nejen zdravé děti, ale také děti alergické a děti s atopickými ekzémy. Pokožka je opravdu velkou vstupní bránou do těla maličkého děťátka, pečlivě tedy vybírejme, čím ji obklopíme.

Barvy:
Určení:
unisex
Materiál - textil:
bio bavlna
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 20.11.2020
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Toconeos
Katalogové č.: 8260084
Vloženo: 13.2.2017
Menu
--