Domů Prodané zboží prodejce HanaA Přírodní antiperspirant - tangarinka

Tangarinka - navozuje přátelskou atmosféru,  vhodná do koupelí a na masáže, uvolňuje napětí, osvěžuje, pomáhá při migrénách -  druh citrusu odrůdy mandarinka

Tento antiperspirant jsem vyrobila ze 100% bambuckého másla a přírodních přísad.

Vhodný pro citlivou pleť a pro každého, kdo dává přednost přírodním produktům před chemií.

Je tuhé konzistence, vhodné uchovávat v lednici.

Jedná se o přírodní a příjemnou alternativu klasických antiperspirantů obsahujících tolik diskutovaný hliník a další chemické sloučeniny.

Z vlastní zkušenosti fungují tyto vyrobené tak, že zcela neucpou póry, takže se člověk lehce potí, odstraňují zápach potu, snižují pocení, nepotlačují ho tak drasticky, jako klasické antiperspiranty.

Obsah kelímku: cca 30g

 

je možno se domluvit na použití jiné parfemace

z www.nazeleno.cz převzato:

Deodorant není oproti antiperspirantu nástrojem pro potlačení pocení, nýbrž pouze odstraňuje zápach potu. Pot vyloučený z těla je bez zápachu. Jakmile se ale dostane na povrch kůže, bakterie, jež jsou přítomny na naší pokožce, se začnou množit a vzniká nepříjemný zápach. Deodorant vydrží na kůži jen pár hodin, je tedy potřeba použít ho během dne častěji.

Ve složení běžně dostupných antiperspirantů a deodorantů se objevuje hliník, resp. hydrochloridová sloučenina hliníku. Někteří odborníci tvrdí, že našemu tělu neškodí, nicméně přiznávají, že u citlivějších jedinců může dojít k podráždění kůže a alergické reakci Jiní však argumentují tím, že tato sloučenina byla nalezena v lymfatických žlázách operovaných žen, u nichž byla zjištěna rakovina.

Barvy:
prodejní cena
88 Kč
Prodáno 22.4.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: HanaA
Katalogové č.: 1021024
Vloženo: 16.8.2010
Menu
--