Domů Prodané zboží prodejce indívo Přírodní balzám na rty v tyčince ? 7 bylin

Přírodní balzám na rty ze sedmi druhů bylin se hodí ke každodenní péči o rty se sklonem k vysoušení a praskání.  Má mírný antiseptický a antimikrobiální účinek. Rty jsou po použití vláčné a hebké. Balzám je lehký, není lepivý. Na rtech jemně chladí.

Je vyroben z organického bambuckého a kakaového másla, včelího vosku a zlatavého pupalkového oleje, který obsahuje hodně vitamínu E, napomáhá hojení, rty krásně zvláčňuje a dodává jim potřebnou hydrataci.  Je také obohacen o silný třezalkový macerát, který účinně hojí drobné ranky a prasklinky. Balzám obsahuje vzácné esenciální oleje z levandule Maillette, máty peprné, meduňky citronové, heřmánku modrého a mateřídoušky. Nerafinované kakaové máslo slouží jako skvělý přírodní antioxidant.

Vůně tohoto balzámu je jemná, bylinná, spíše nasládlá po meduňce.

Složení: Mandlový olej, Včelí vosk, Bambucké máslo, Kakaové máslo, Slunečnicový olej, Extrakt řezalky tečkované, divoký sběr, Pupalkový olej, Směs esenciálních olejů, Rozmarýnový extrakt.

Objem vysouvací tyčinky: 5ml/ 0.17oz

Balzám neobsahuje žádné chemické látky, jako jsou barviva, konzervanty, vonné oleje (tzv. "příchutě").

Čistě přírodní produkt.

Barvy:
Určení:
ženy
,
unisex
Druh:
masti
,
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 23.7.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: indívo
Katalogové č.: 6232526
Vloženo: 14.4.2015
Menu
--