Domů Prodané zboží prodejce indívo Přírodní deodorant ? levandule ? tangerinka ? (30ml balení)

Přírodní krémový deodorant, který nebrání přirozeným funkcím pokožky. Vyvážené složení nezabraňuje samotnému pocení, potlačuje však nepříjemný zápach, způsobený rozkladem potu za přítomnosti bakterií (antibakteriální působení). Esenciální oleje jsou fixovány na speciálním druhu škrobu (arrowroot), díky kterému dochází k jejich postupnému uvolňování. Jedlá soda spolu se škrobem arrowroot jsou deodoračními přísadami.

Deodorant má velice příjemnou, sladce svěží vůni.

Rozdíl mezi deodorantem a antiperspirantem:

Deodorant je přípravek, který slouží k omezení tělesného pachu. Antiperspirant je přípravek, který brání vzniku potu. Potit se je přirozený proces, díky kterému se naše tělo nepřehřívá. Antiperspiranty jsou tedy látky, které tuto funkci těla potlačují. Využívají k tomu sloučeniny hliníku (a jiné škodlivé látky včetně parabenů), které pronikají do našeho těla a blokují funkce potních žláz. Zabráněním pocení si tak v sobě uchováváme škodlivé látky, které by se odplavily z těla. Takto zůstávají a hromadí se např. v lymfatických uzlinách.

Ingredients (Složení): Maranta arudinacea Root Powder (Marantha třtinová - škrob), Butyrospermum parkii (Organické bambucké máslo ECOCERT), Sodium bicarbonate (Soda bikarbona), Cocos nucifera (Panenský BIO kokosový olej, Fair Trade),Prunus Amygdalus Dulcis Oil (Mandlový olej lisovaný za studena), Lavandula Angustifolia Oil, Citrus reticulata Peel Oil (100% Esenciální oleje levandule Maillette a tangerinka), Limonene*, Linalool*. * Přirozenou součástí esenciálních olejů.

Objem: 30ml, bílá plastová dóza s těsnící vložkou, prozatím pouze s technickou etiketou.

Použití: Malé množství deodorantu rozetřete do podpaží. Lze aplikovat několikrát denně. Uchovávejte při teplotě do 25°C. Nevystavujte slunci.

V případě podráždění, či zarudnutí pokožky přestaňte produkt používat! Jedná se s největší pravděpodobností o alergickou reakci na sodu.

Minimální trvanlivost je 7 měsíců.

Deodorant neobsahuje sloučeniny hliníku, glycerin, produkty z ropy, chemické konzervační látky, chemická barviva, chemické UV filtry, silikony, syntetické vitamíny ani vodu.

Produkt je vhodný pro vegany.

Barvy:
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Druh:
ostatní
,
antiperspiranty
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 22.6.2015
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: indívo
Katalogové č.: 6320594
Vloženo: 29.8.2013
Menu
--