Domů Prodané zboží prodejce Jájino Přírodní mýdlo se sedmikráskou a heřmánkem

Dětské mýdlo se sedmikráskou a heřmánkem

Sedmikráska obsahuje hořčiny, sliz, silici, saponiny, minerální látky a vitamín C, jejichž kombinace má příznivý vliv na naši pokožku a působí protizánětlivě.

Mýdlo s heřmánkem působí protizánětlivě, jeho účinek působí při léčbě popálenin, omrzlin, působí hojivě i po fyzikálním poškození termickém, ionizačním apod. Urychluje hojení, eliminuje tvorbu jizev. 

Olivový olej: má ošetřující a regenerační účinky. Působí příznivě při ekzémech, alergických reakcích pokožky, zánětlivých stavech pokožky, aknózní pleti. Je silně promašťující, prokrvující a zvláčňující, proto je vhodný na popraskanou a suchou až šupinatou pleť. Je velice šetrný a jemný k dětské pokožce. Má výborné účinky při ošetřování vlasů a nehtů.

Kokosový olej: pleť je po aplikaci hladká a jemná, kokosový tuk pokožku zvlhčuje a vytváří na ní ochrannou vrstvu.

Ricinový oleje hojně zastoupen v přípravcích určených pro suchou a zralou pleť. Ricinový olej zabraňuje tvorbě vrásek, působí hojivě na pooperační jizvy, obnovuje regeneraci kůže.

Mandlový olej: velmi rychle a dobře se vstřebává, nezanechává pocit mastnoty, hodí se i pro dětskou pokožku. Je dobře snášen všemi druhy pletí (ekzém, akné, podrážděná pokožka, ale i spáleniny od slunce). Zvláště vhodný je pro suchou až popraskanou, olupující se pokožku.

Složení: oleje: olivový, kokosový, palmový, ricinový, mandlový, voda, NaOH

Hmotnost: 90 ? 5g 

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 19.11.2016
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Jájino
Katalogové č.: 7769400
Vloženo: 17.9.2016
Menu
--