Domů Prodané zboží prodejce Mýdlárna na Pálavském vršku Přírodní výživná mast Q10, SLEVA ťuknutý obal

SLEVA ze 127,- Kč z důvodu malého ťuknutí kelíku ze spodu hrany, nemá to vliv na funkčnost, je to pouze estetická stránka, tudíž to není vhodné jako dárek, ale pro osobní použití.

Přírodní výživná mast s olivovým máslem a koenzymem Q 10 je vyrobená z kvalitních přírodních surovin, vhodná k péči nejen o suchou a popraskanou pokožku, ale i ostatní typy pleti. Pomáhá k rychlejší regeneraci pokožky, udržuje ji příjemně vláčnou a v dobré kondici. Díky přídavku výživných olejů (vysoký podíl olivového a makadamiového oleje) a českého včelího vosku bude vaše pokožka krásně napnutá a vyživována.

MAST JE VELMI DOBŘE SNÁŠENÁ EKZEMATIKY A LIDMI S JINÝMI KOŽNÍMI NEDUHY. 

Hodí nejen pro ženy, ale ocení jí i MUŽI, kteří mají ruce suché a rozpraskané z těžké manuální práce.
Použítí: ideální na suché, popraskané ruce, na obličej, podoční oblast, kde se rády tvoří vrásky, nebo lze použít i na celé tělo. Stačí nanést malou vrstvu na prsty, tělesným teplem se mastička zahřeje a krásně se roztírá. Z počátku vytvoří na pokožce jemný film, ale rychle a dobře se vstřebává a zanechává příjemně jemný pocit z hýčkané pokožky.

Esenciální oleje působí v masti velmi harmonicky a jsou vhodné pro citlivou pokožku.

Ingredients (INCI): Olea Europaea Fruit Oil (olivový olej), Beeswax (včelí vosk), Macadamia Ternifolia Seed Oil (makadamiový olej),
Simmondsia Chinensis Seed Oil & Hydrogenated Vegetable Oil (jojobový vosk), Hydrogenated vegetable oil - Olea Europa - Tocopherol (olivové máslo), Ubiquinone (koenzym Q 10) ,  Pelargonium graveolens Flower Oil (esenciální olej geránium), Citrus Limon Peel Oil(esenciální olej citron). 

Obsah kelímku: 30ml 

Zde najdete i větší velikosti 30, 50 a 120 ml.

Doporučujeme skladovat na suchém místě bez přímého slunečnímu svitu do 25°C
Mast neobsahuje barviva ani chemické konzervanty.

Určení:
unisex
Druh:
masti
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 6.11.2021
Zboží je nedostupné.
Informace
Menu
--