Domů Prodané zboží prodejce Věra Jahnova Přívěsek...Mocná síla Triskelionu.

Triskelion, triskeles nebo jednoduše triskel.

Podstatou symbolu jsou tři spirály vycházející z jednoho bodu. Představuje jistý druh nesmrtelnosti nebo spíš nekonečný koloběh všeho, plyne stále dokola nikdy nekončí a nezačíná.

V jeho významu najdete několik trojitých podstat, pro příklad: narození - život - smrt; minulost - přítomnost - budoucnost; dívka - žena - stařena.

Pokud je nošen jako amulet, pak by měl svého nositele chránit před zlem. Pomáhá k získání přání, dodává energii, sebejistotu a rozvíjí kreativitu.Zároveň podporuje optimismus a dobrou náladu.
Hnědá barva je barvou přírody, která evokuje pocity síly a spolehlivosti.

Hnědá barva - Barva trpělivých a spolehlivých lidí - barva země, pokory a askeze. Preferují ji lidé, kteří stojí nohama pevně na zemi a umí dobře hospodařit s penězi. Jedná se o všední, nenápadnou až nudnou barvu, která ale dokáže působit klidně a důvěrně.

Béžová - Konzervativnost, zbožnost,  lidskost.


Kulatý přívěsek z lůžkem, vnitřní průměr 25mm, celkový rozměr přívěsku 3.8x4.4  cm.

Motiv je výrazný , ostrých barev , které neblednou pod lehounkou , pružnou a odolnou i při pádu epoxy čočkou . Bižuterní kov je v barvě starobronzu  bez niklu .

Autorský motiv , vytvořený počítačovou grafikou.

Barvy:
Styl:
romantický
,
extravagantní
Určení:
unisex
Materiál:
pryskyřice
,
bižuterní kov
prodejní cena
130 Kč
Prodáno 15.8.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Věra Jahnova
Katalogové č.: 7563224
Vloženo: 1.7.2016
Menu
--