Domů Prodané zboží prodejce Perlomat Náhrdelník tahitská perla, certifikát gemologa, Ag

Exkluzivní perlový přívěsek s černou tahitskou perlou ve tvaru kapky je decentně ozdobený jedním čirým kubickým zirkonem. Perla je ve tvaru souměrné kapky, hladká se dvěma lehkým kroužkováním po obvodu s excelentním vysokým kovovým leskem s duhově růžovými odlesky. Perla je polovrtaná a bezpečně lepená na trn do lůžka s obrubou. Foto je referenční, jednotlivé konkrétní perly se mohou od sebe tvarem lehce lišit. Možno zaslat na přání foto Vaší perly. Přívěsek je zavěšený na rhodiovaném stříbrném řetízku. Délka přívěsku je 28 mm, průměr perly je 10,8x13 mm. Perla a zirkon jsou osazeny ve stříbrné rhodiované montáži, zn. 925. K přívěsku patří také stříbrný rhodiovaný řetízek, hladký hadinka, délka 42 cm.

Svůj šperk dostanete v dárkovém balení s certifikátem gemologa - soudního znalce v oboru drahé kovy a kameny pana Doktora Jaroslava Hyršla. Certifikát je opatřen hologramen na papíru s vodoznakem.

Specifikace perel:

druh: přírodní černá  mořská Tahitská perla

tvar:   kapka, polovrtaná

velikost: 10x13 mm

barva: přírozeně černá šedo růžová

ostatní komponenty: rhodiované stříbro Ag 925

výrobce : naše vlastní výroba

Barvy:
Styl:
elegantní
,
městský
Určení:
ženy
Materiál:
stříbro
Minerály a ostatní:
perla pravá
,
drahé kameny
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 15.10.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Perlomat
Katalogové č.: 6327318
Vloženo: 18.5.2015
Menu
--