Domů Prodané zboží prodejce Věra Jahnova Přívěsek...Triskelion - ochrana před zlem.

Triskelion, triskeles nebo jednoduše triskel.

Podstatou symbolu jsou tři spirály vycházející z jednoho bodu. Představuje jistý druh nesmrtelnosti nebo spíš nekonečný koloběh všeho, plyne stále dokola nikdy nekončí a nezačíná.

V jeho významu najdete několik trojitých podstat, pro příklad: narození - život - smrt; minulost - přítomnost - budoucnost; dívka - žena - stařena.

Pokud je nošen jako amulet, pak by měl svého nositele chránit před zlem. Pomáhá k získání přání, dodává energii, sebejistotu a rozvíjí kreativitu.Zároveň podporuje optimismus a dobrou náladu.

Moc a síla barev.

Oranžová je barvou radosti, moudrosti. Je mimořádně povzbuzující, podporuje zdravé prosazování, aktivní úsilí. Posiluje tělo, podporuje trávení, pomáhá překonávat citové ochromení, depresi.

Slunce je mocný symbol, který symbolizuje sílu a tvůrčí energii. Zahání temnotu a rozjasňuje náš den. Slunce představuje nekonečnou moc a nadpřirozenou moudrost, která září na nás všechny!

Přívěsek s lůžkem 3 cm - barva Starobronz.Celkový průměr - 4 cm

Motiv je výrazný , ostrých barev , které neblednou pod lehounkou , pružnou a odolnou i při pádu epoxy čočkou . Bižuterní kov je v barvě bronzu bez niklu . Řetízek je dlouhý 50 cm, zavírání klasickou karabinkou , možno na přání upravit délku.

Autorský motiv , vytvořený počítačovou grafikou.

Barvy:
Styl:
romantický
,
pro volný čas
Určení:
ženy
Materiál:
pryskyřice
,
bižuterní kov
prodejní cena
130 Kč
Prodáno 8.6.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Věra Jahnova
Katalogové č.: 7486459
Vloženo: 3.6.2016
Menu
--