Domů Prodané zboží prodejce Houshtii Přívěsek, Zub lišky obecné, stříbro 925

Přívěsek, zub lišky obecné (Vulpes vulpes) ve stříbře Ag 925/1000. Celý přívěsek je kompletně ručně vyroben.

Nabízím šperky přímo zachycené na fotografiích.

Do zprávy k objednávce napiště číslo dostupného! šperku dle Vašeho výběru. Pořadí/umístění šperků je na všech fotografiích zachováno (hlavní fotografie-jednoho zubu jsou ilustrační).

Dostupné jsou : 1; - - 4; 5; 6; 7; 8

Celkové rozměry - cca. 33x10,5x5 mm. Zub je do lůžka (a na středový nýt) vlepen kvalitním více- složkovým lepidlem.

Hmotnost výrobku:

celková  -  cca. 1,20-1,80 g.,

Ag 925  -  cca. 1 g.

Šperk je řádně značen ryzostní a výrobní značkou. Bude odeslán v dárkové krabičce.

Materiál:

Ag 925/1000 

Kameny:

Zubovina - Liška obecná (Vulpes vulpes) / ID - ZBV-01/xxx / Tvar - Přírodní / Hmotnost - cca. 0,86 g / Rozm. - cca. 22-35 mm / Čistota - Velmi špatně průsvitný /  Barva - Nažloutle bílá (slonová kost) / Úpravy - Slabě běleny tradičním způsobem / Původ - Morava, Česká republika

Tvar - přírodní, konec kořene je odřezán, kvůli "otevření" vnitřní dutinky - snížení tlaku a pnutí vznikajících v přírodních zubech vlivem vysychání (a snížení rizika jejich podélného praskání). Povrch - se stopami běžného opotřebení (viz foto). 

 

Jedná se o pravé zuby lišky obecné z ČR (nejedná se o zuby nejistého původu ze zahraničních zdrojů, ze kterých se dle mých zkušeností vždy nakonec vyklubou zuby psí). Všechny zuby použity v mých výrobcích pochází výhradně z divoce žijících lišek!!! Nejsou vedlejším produktem kožešinových "farem".  Každé ze zvířat bylo odloveno v ČR v souladu se zákonem, v rámci a podle pravidel a zvyklostí české myslivosti, která je celosvětově uznávaná a respektovaná a je zapsána na seznam nehmotného dědictví UNESCO. Jako jeden z mála ve šperkařství používaných materiálů splňují podmínky TRVALE UDRŽITELNÉHO ROZVOJE, který je základním pilířem ochrany životního prostředí.

Barvy:
Styl:
pro volný čas
,
přírodní
Určení:
muži
,
unisex
Materiál:
stříbro
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 10.11.2023
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Houshtii
Katalogové č.: 13761114
Vloženo: 16.12.2022
Menu
--