Domů Prodané zboží prodejce Sintunia Propolis + med + včelí vosk

Propolis pomáhá naší pokožce ke zklidnění a účinně ji dezinfikuje. Je vynikající pro mastnou a smíšenou pleť se sklonem k akné, má jedinečnou schopnost obnovovat a regenerovat tkáně. Zvyšuje přirozenou propustnost pokožky v nejhlubších vrstvách. Je skvělý přírodní  konzervant. Je protiplísňový, protizánětlivý.

Med vyživuje, hydratuje a zjemňuje pokožku. Kůži dodává pružnost a tím vyhlazuje vrásky. Je nepostradatelný pro stárnoucí pleť. Zlepšuje výrazně mikrocirkulaci a vzhled pokožky. Má protizánětlivé a antiseptické vlastnosti, je schopen  uchovávat vápník v těle. Kromě toho je tento přírodní produkt antivirový, antibakteriální a antifungální.

Včelí vosk je vhodný pro suchou a citlivou pokožku, která potřebuje přirozenou ochranu. Dokonale chrání před povětrnostními vlivy, střídání teplot a studenými větry. Pomáhá pokožce zůstat hydratovaná po delší dobu, protože na ní zanechává tenký ochranný povlak.

Kukuřičný škrob je v kosmetice velmi cenněný. Normalizuje produkci kožního mazu, hluboce vyživuje, hydratuje a ochraňuje před vnějšími vlivy. Je hypoalergenní a je vhodný pro všechny typy pletí. Je bezpečný i pro malé děti. Dekorace je na dotek velmi jemná a příjemná.

PRO SILNĚJŠÍ ÚČINEK NECHEJTE NA POKOŽCE PŮSOBIT CCA 5 MINUT, NÁSLEDNĚ OPLÁCHNĚTE BĚŽNÝM ZPŮSOBEM.

Ozdoba je vhodná pro tělo, ruce i obličej. Vychutnejte si jemnou svěžest. Bohatě pění a na pokožce zanechává jemný ochranný film. 

Tato krásná voňavá ozdoba je vyrobená z kvalitní certifikované anglické glycerínové hmoty.

Složení: kokosový, palmový, ricínový, světlicový olej, glycerin (rostlinného původu), čištěná voda, hydroxid sodný, sorbitol (přírodní, hydratační), sorbitan  oleát, oxid titaničitý (přírodní minerální bělidlo)

PRO VÝŽIVOVOU HODNOTU PŘIDÁNO :

vitamin E - je přírodní antioxidant, zabraňuje stárnutí kůže, v produktu má také funkci konzervantu, výrazně prodlužuje trvanlivost výrobku, je vhodný také po slunění. Podílí se na regeneraci povrchových vrstev pokožky, zvyšuje pružnost svalů. Je protizánětlivý, zpevňuje cévní stěny a tím zlepšuje stav pokožky. Chrání jí před bledostí a únavou.

propolis

med

včelí vosk

kukuřičný škrob

Přidány bezpečné kosmetické barvy.

Medový esnciální olej.

Hmotnost jedné dekorace je cca 125g.

Autorský originální výrobek, vlastní neutuchající kreativita.

Veškeré informace jsou pouze pro informaci, o použití si zákazník rozhoduje sám.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 6.3.2017
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Sintunia
Katalogové č.: 8151646
Vloženo: 12.1.2017
Menu
--