Domů Prodané zboží prodejce NessaIssil PROSPERITA - svíce

Tím, že si začneme vytvářet pozitivní vztah s penězi nám pomůže získat to, co v životě potřebujeme a po čem toužíme. Jde jen o to, pozvat si peníze do našeho života.

Pokud budeme vděčni za to, co máme nyní, k sobě postupně přilákáme více "bohatství" na všech úrovních.

Každý úspěch a dosažení cíle začíná v našem srdci - když budeme šťastní, budeme také přitahovat štěstí. Peníze jsou pouze nástrojem, kterého není třeba se bát! Jestliže žijete s penězi ve vztahu strachu, vzteku nebo zlosti, pak je od sebe vždy odháníte.

Aroma mandarinky a máty přináší energii Slunce, tolik potřebnou pro úspěch a energii. Pomáhá zdárnému dokončení úkolů, povzbuzuje nás a nese s sebou světlo.

Máta povzbuzuje činnost mozku a pomáhá se soustředit na manifestaci našeho přání. Pomáhá léčit staré návyky, odhání pochybnosti. Bobkový list (vavřín) je rostlina plná energie a Slunce, přináší úspěch a vítězství. 

Dračí krev je silným doplňkem, který podporuje manifestaci. Rozbíjí bariéry, pomáhá odkrýt náš skutečný potenciál.

Každá svíce je doplněna krystalem citrínu. Citrín je kamenem užitečným zejména ve finančních záležitostech.  Symbolizuje teplo domova, ovládá emoce i myšlení.

Hliníková dóza je o objemu 250 ml.

TIP: Každý krystal lehce očistíme od zbytků vosku mýdlem a teplou vodou.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 12.1.2019
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: NessaIssil
Katalogové č.: 9970822
Vloženo: 18.10.2018
Menu
--