Domů Prodané zboží prodejce Zuzuš Prostě maxi...s náhrdelníkem

Lehoučká viskozová maxisukně, která nádherně splývá a vlní se při každém kroku...hladký materiál tak příjemný na nadcházející teplé dny k tričku, topu...ale příjemný i na punčošky a doplněno svetříkem, či džínovou bundou...

Sukně je áčkového střihu, vsazena do vyššího úpletového sedla, takže se krásně přizpůsobí postavě /stálé zákaznice ví :-D / Sukně má v bocích kapsy.

Sukni můžete nosit v pase, či jako bokovku.

K sukni, která je temně modré barvy s motivem listů a květů a jako doplně vytvořen originální náhrdelník, korálek po korálku vyšitý ve tvaru dvou listů. Náhrdelník je zavěšen na tenké temně zelené stuze, takže si jeho délku upravíte dle potřeby.

Velikost M-XL, míry: délka : 107, boky volné, sukni přetáhnete minimálně  až přes nejširší místo zadečku 106 cm. Úplet je všit hodně pružně a díky tomu je sukně univerzální a pohodlná pro více velikostí.

Sukně do pružných úpletů v pase  jsou šity tak, aby se krásně přizpůsobily postavě, takže jsou většinou  vhodné na nošení i pro více velikostí.univerzální. Vždy je pro ještě větší komfort nošení vložena jemná pruženka. Sukně nikde netísní, netlačí jako u klasických pásků, takže i případný větší oběd nebude činit problém :-)

Barvy:
Velikost:
L
,
XL
,
M
,
univerzální
Styl:
elegantní
,
městský
Určení:
ženy
Materiál - textil:
viskóza
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 8.4.2018
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Zuzuš
Katalogové č.: 9457343
Vloženo: 5.4.2018
Menu
--