Domů Prodané zboží prodejce makekaky Krém proti vráskám s koenzymem Q10

Luxusní krém proti vráskám, pro ochranu a oživení pleti + poskytuje mírný UV filtr.

Koenzym Q10

"Koenzym Q10 je látka přítomná v každé buňce lidského těla. Významnou schopností Q10 je ochrana našich buněk před destruktivním působením volných radikálů. Náš současný životní styl - vysoká fyzická a psychická zátěž, nevyvážená strava stejně jako negativní vlivy zevního prostředí vedou k tomu, že náš organismus je vystaven působení toxických volných radikálů ve vysoké míře. Q10 neutralizuje volné radikály, brání jejich negativnímu působení a přímo stabilizuje buněčnou stěnu."

Ricinový olej

"Jeho regenerační schopnosti se v kosmetice využívají velmi často. Díky jeho hustší konzistenci se dobře nanáší v okolí očí. Právě kolem očí regeneruje pokožku a zabraňuje tvorbě vrásek. Ricinový olej hydratuje suchou pokožku. Nevstřebává se do pokožky tak rychle, ale zanechává ji krásně hebkou. Pár kapek ricinového oleje vám pomůže i v boji s mimickými vráskami."

Mandlový olej

"Zapomeňte na krémy plné chemikálií, přírodní olej udělá pokožce dobře. Nebudete vypadat jako mastný knedlík. Pleť se díky správně zvolenému oleji začne chovat a fungovat na jedničku a dokonce vám zmizí pupínky i vrásky. Mandlový olej se získává ze sušených jader mandlovníků a v péči o pleť zaujímá výsostné místo díky zklidňujícím schopnostem. Vysoký obsah vitaminů A, B a E, minerálů, mastných kyselin a proteinů pomáhá pokožce vyrovnávat hladinu hydratace a ta se stává čistější a vypadá mladistvěji."

Hřebíčkový olej

"Hřebíčkový olej je unikátní díky svým antimikrobiálním, protiplísňovým, antiseptickým, antivirovým, afrodiziakálním a stimulačním vlastnostem. Hřebíčkový olej naleznete v mnoha produktech zmírňujících projevy stárnutí, tedy vrásky nebo svěšenou kůži a k oživení očního okolí. Má totiž omlazující a stimulační účinky, zvyšuje přísun krve do nezdravých částí kůže a pomůže vám tak znovu nabýt mladistvý vzhled.

...atakdále atakdále..případně si jednotlivé složky vyhledejte a najdete o nich protivráskové povídání.

Všechny složky obecně prospívají pleti a chrání ji proti stárnutí.

Složení:

kokosový olej

včelí vosk

ghí

bambucké máslo

mandlový olej

ricinový olej

hřebíčkový olej

tea tree olej

olej z hroznových jader

koenzym Q10

vitamin E

Sladování lépe v chladu, ale i tak je mast málo kazivá kvůli ghí, včelímu vosku a vitaminu E -přírodní konzervanty.

50g

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 8.9.2016
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: makekaky
Katalogové č.: 7088387
Vloženo: 2.2.2016
Menu
--