Domů Prodané zboží prodejce RK.Renata průzračné

Náušnice jsou vyrobeny z drobných krystalů křišťálu, které jsou si  velikostně podobné.

Velikost šperků je zhruba 30 x 5 mm.

Náušničky byly leštěny, patinována  a ošetřeny antioxidantem.

Zavěšeny jsou na bižuterních háčcích stříbrné barvy.

KŘIŠŤÁL

kámen kamenů !!! Působí jako katalyzátor, který v nás urychluje výměnu energií. Negativní energii odebírá pozitivní energií nás nabíjí.

Používáme ho jako kyvadlo k určení kladů a záporů, jako kouli k podpoření jasnozřivosti a obecně je univerzálním prostředkem na všechny potíže, nemoce a neduhy.

Křišťál by neměl chybět v žádném příbytku, kde je zapotřebí důkladné výměny energie. Tam působí nejen jako harmonický prvek ovlivňující mezilidské vztahy v rodině, ale společně s Růženínem také jako ochrana před elektrickým smogem a zářením. 

Léčebné využití: Zdravotně nejúčinnější síla křišťálu je ovšem v jeho schopnosti tišit neuralgické bolesti. Pomáhá při nevolnosti, závratích, bolestech hlavy, migréně. Nemáme-li k dispozici jiné kameny, křišťál je univerzálním prostředkem na všechny potíže, nemoce a neduhy.

Očista: jako u všech ostatních kamenů provádíme důkladnou očistu přes noc v misce s vodou, nebo několik minut pod tekoucí vodou. Někdy se doporučuje Křišťál položit na Hematit, aby se vybil. Potom nabíjíme libovolně dlouho na přímém slunci. Křišťál může být i vydatnou pomocí ostatním kamenům, které bez rozdílu čistí a energeticky oživuje.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
Určení:
ženy
Materiál:
cín
Minerály a ostatní:
křišťál
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 25.5.2015
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: RK.Renata
Katalogové č.: 6283783
Vloženo: 2.5.2015
Menu
--