Domů Prodané zboží prodejce Dara bags Puzzle Ruby no.119 Dušana Rapošová / MARUŠKA

Autorkou motivu je Dušana Rapošová, přední česká grafička a malířka. Její styl je velmi charakteristický, Dušana Rapošová ráda balancuje na hraně mezi sněním, dětskou naivitou a čistou fantazií. Svůj umělecký život zasvětila malbám okatých Dušinek, které připomínají víly s rozličnými barevnými motivy krajiny, květin, zvířat nebo oblohy. Její hravé obrazy jsou plné naděje, odpuštění a pochopení. 

Slunce se odráželo od mořské hladiny. Klára se zhluboka nadechla slaného vzduchu. Na tváři ucítila kapičky vodní tříště a vítr si hrál s jejím šátkem ve vlasech… Jak dlouho se těšila na dovolenou? Tři roky pracovala bez přestávky na novém projektu. Včera konečně zaklapla kufr a přes rameno si přehodila svou milovanou Puzzle Ruby. Čeká jí dlouhá cesta, ale už ta je pro ni cíl. Konečně odpočívá a vnímá energii nevšedního okamžiku.

Základní informace

Volnočasová kabelka Puzzle Ruby od Dara bags je vymazleným designovým kouskem! Díky kapse na zip na přední straně je mimořádně praktická, snadno pojme každodenní nezbytnosti.

Vnitřek kabelky je vypodšívkován luxusní lesklou látkou a rozdělen kapsičkou na zip s karabinkou na klíče.

Crossbody kabelka Puzzle Ruby je vybavena širokým délkově nastavitelným popruhem s masivními karabinami pro pohodlné nošení i při plné zátěži.

Materiál

100% bavlna, 100% polyester, koženka

Výška 30 cm

Šířka 27 cm

Hloubka 4 cm

Délka popruhu 123 cm

Vnitřní vstup 21 cm

Šíře dna 23 cm

Maximální nosnost 2 kg

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
Určení:
ženy
Materiál - textil:
bavlna
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 29.12.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Dara bags
Katalogové č.: 8311697
Vloženo: 1.3.2017
Menu
--