Domů Prodané zboží prodejce Tezarka Kniha pro NEJMENŠÍ + odkaz na VIDEO :-)

https://youtu.be/hGYxuT_5Ipk

www.youtube.com/watch?v=U0P6k3lCHKc&feature=youtu.be

  • Látkovou knihu dítě nečte, ale hraje si s ní. Je to utišující kniha, protože i ten největší křikloun se u ní zázračně uklidní a vydrží si s ní v klidu hrát pěkně, opravdu pěkně dlouho.

  • Stránky knihy obsahují propracované aktivity zaměřené např. na učení tvarů, barev, počítání, třídění, přiřazování, nebo si s ní dítě jen tak hraje a věřte, že dětská fantazie nemá hranice :-)

  • KNÍŽKY NEJSOU VNÍMANY JAKO HRAČKY, ALE JAKO DIDAKTICKÁ POMŮCKA.

  • Knížky obsahují malé části (knoflíky, korálky atd.), které nejsou vhodné pro dítě do tří let věku. Veškeré zde vystavené knížečky vyžadují dohled, hlasový doprovod a asistenci rodiče. 

Knihu šiji ve velikosti 15 x 15 cm.

POZOR!!! KNIHY QUIET BOOK JSOU UŠITÉ Z VELMI KVALITNÍHO FILCU. TENTO FILC NEPLSTNATÍ A NEŽMOLKUJE.  JE VELMI PEVNÝ A PŘÍJEMNÝ NA OMAK.

Nelze prát v pračce, čistit jen vlhkým hadříkem.

Barvy aplikací a také podkladových látek se mohou lišit - dle dostupnosti materiálu.

Před uskutečněním objednávky mne prosím kontaktujte do zprávy z důvodu objednání termínu.

Šiji v nekuřáckém prostředí bez zvířátek. 

JSTE VÍTÁNI I V MÉM DALŠÍM OBCHŮDKU :-) bižu Tezarka

K založení obchůdku bižu Tezarka mě navedla dcerka, která projevila zájem o holčičí poklady. Zvu k návštěvě všechny milé zákazníky, kteří mají doma také takové malé princzny :-)

Fakturu v tištěné formě v balíčku neposílám, šetřím tak naše lesy. Vaši fakturu naleznete dole pod vaší objednávkou je u objednávky archivována. Chcete-li přece jen tištěnou fakturu poslat v balíčku , informujte mě ve zprávě u objednávky, fakturu vám přiložím.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 13.12.2020
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Tezarka
Katalogové č.: 10543754
Vloženo: 5.5.2019
Menu
--