Domů Prodané zboží prodejce Sintunia Ráček kulišáček

Tato dekorace je určena pro naše malé děti a jejich maminky, které milují přirozenou péči o své nejbližší. Dekorace jemně čistí, ale nepoškozuje jemnou dětskou pokožku. Krásně pění.

Bio olivový olej změkčuje pokožku a zabraňuje ztrátě buněčné vlhkosti. Neucpává póry. Obsahuje vápník, železo a vitamíny D, A a E. Je protizánětlivý, hojí drobné ranky.  Pokožka je velmi jemná a měká. Je vynikající a nejvhodnější v péči o naše nejmenší. Je velmi vhodný zvláště v zimním období.Jeho složení je velmi podobné mastným složkám člověka,  proto lehce proniká hluboko do pokožky a je jí dobře absorbován. 

Ozdoba je vhodná pro tělo, ruce i obličej. Vychutnejte si jemnou svěžest. Bohatě pění a na pokožce zanechává jemný ochranný film. 

Tato krásná voňavá ozdoba je vyrobena z kvalitní certifikované anglické glycerínové hmoty určené pro děti.

Složení: kokosový, palmový, ricínový, světlicový olej, glycerin (rostlinného původu), čištěná voda, hydroxid sodný, sorbitol (přírodní, hydratační), sorbitan  oleát, oxid titaničitý (přírodní minerální bělidlo)

PRO VÝŽIVOVOU HODNOTU PŘIDÁNO :

bio bambucké máslo - krém s přírodními vitamíny, který obnovuje poškozené buňky, napíná a vyživuje pokožku, je vysoce hydratační

bio olivový olej

vitamin E - je přírodní antioxidant, zabraňuje stárnutí kůže, v produktu má také funkci konzervantu, výrazně prodlužuje trvanlivost výrobku, je vhodný také po slunění. Podílí se na regeneraci povrchových vrstev pokožky, zvyšuje pružnost svalů. Je protizánětlivý, zpevňuje cévní stěny a tím zlepšuje stav pokožky. Chrání jí před bledostí a únavou.

Přidány bezpečné kosmetické barvy.

Pro vůni dodán citrusový přírodní éterický olej.

Hmotnost jedné dekorace je cca 75g

Autorský originální výrobek, vlastní neutuchající kreativita.

Veškeré informace jsou pouze pro informaci, o použití si zákazník rozhoduje sám.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 12.10.2016
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Sintunia
Katalogové č.: 7846719
Vloženo: 10.10.2016
Menu
--