Domů Prodané zboží prodejce sofie jewelry ŘETÍZEK PLNĚNÝ ZLATEM S ACHÁTOVÝM TROJÚHELNÍKEM

Jemný řetízek s trojúhelníkem z polodrahokamu - krajkového achátu zelenobílého odstínu. Řetízek je plněný 14 kt. zlatem (gold filled).

Každý achát má trochu jinou kresbu a poměr bílé a zelené, protože se jedná o přírodní kámen. 

Krajkový achát je nejvíce ceněný pruhovaný achát na světě. Je známý svou mimořádně krásnou kresbou. Tento achát se těží v jediné oblasti na světě, pokrývající zhruba 6 čtverečních kilometrů ve vzdáleném pohoří ve státě Chihuahua, Mexiko.

Historicky byl achát objeven už jako artefakt u neolitických lidí a byl od nepaměti používán jako léčebný amulet. Jeho používání jako léčivého kamene pokračovalo přes starověké řecké a egyptské civilizace, následně se šířilo od Afriky a Středního východu přes Evropu až do Ruska.

Krajkový achát je vysoce ceněný pro svůj stabilizující vliv a posilování fyzické kondice. Poskytuje stabilní, pulzující energii, která stimuluje chuť k životu. Probouzí nižší čakry a zažíhá vnitřní oheň životní síly, kreativity a sexuality. 

Podporuje vnitřní stabilitu, vyrovnanost, a zralost. Jeho teplé, ochranné vlastnosti podporují bezpečnost a sebevědomí. Tento achát podporuje manželskou věrnost. Achát také stimuluje fantazii a inspiraci spisovatelů a umělců, a má sílu tkaní složitých témat uměleckého dílo. Je kamenem spojování a koordinace, je tak velkým přínosem pedagogy, poradce a profesionální koordinátory. Je vhodný jako ochranný amulet při cestování.

Průměr trojúhelníku v nejširší části je asi 1,2 cm. Délka řetízku je 42 cm. Délku mohu na přání upravit, prosím poznámku k objednávce. V případě prodloužení o 5 a více cm bude cena mírně navýšena.

Materiál: achát, řetízek je z mosazi pozlacené několika vrstvičkami 14 karátového zlata pro vysokou odolnost materiálu (gold filled).

Co znamená Gold Filled? (zlatem plněné)

Zlatá vrstva u Gold Filled je 50 - 100 x tlustší, než u pozlaceného komponentu. Tedy G.F. komponenty vypadají a nosí se téměř stejně jako pravé zlato. Zlatý obal je velmi odolný proti opotřebení a při normálních podmínkách nošení vydrží po celou dobu existence výrobku. Pouhým okem je od zlata k nerozeznání.

Náhrdelník doporučuji raději sundavat na koupání. Při pravidelném kontaktu s vodou by mohl získat patinu, mírně tmavší zlatý odstín.

Děkuji, že jste zavítali na tento profil. V případě jakýchkoliv dotazů mě neváhejte kontaktovat.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
Určení:
ženy
Materiál:
mosaz
,
pozlacené
Minerály a ostatní:
achát
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 19.6.2021
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: sofie jewelry
Katalogové č.: 10754355
Vloženo: 24.7.2019
Menu
--