Domů Prodané zboží prodejce sofie jewelry ŘETÍZEK S AKVAMARÍNY (GOLD FILLED)

Jemný řetízek se třemi nugetkami přírodního akvamarínu (AAA). Řetízek je plněný 14 kt zlatem (gold filled), díky tomu jej bez obav můžete nosit každý den.

Akvamaríny mají nebesky modrý odstín, sem tam přecházejí do sněhově bílé.

Tento řetízek ve stříbrném provedení najdete tu.

Užití akvamarínu: odvaha, klid, očištění, stres, strach.

Akvamarín je kamenem dávných mořských bohyní, kamenem klidu, radosti a štěstí především ve vztazích. Symbolizuje odvahu, potlačuje stres a uklidňuje mysl, zbavuje strachů. Dokáže zlomit staré sebeobranné naprogramování a pomáhá převzít odpovědnost za svůj vlastní osud. Zbystřuje intelekt a vnímavost, čistí zablokovanou komunikaci a zlepšuje sebevyjádření. Skvělý kámen pro meditaci, vytváří ochranný štít aury, uvádí do rovnováhy čakry, čistí krční čakru.

Řetízek je vyroben z mosazi pozlacené několika vrstvičkami 14 karátového zlata pro vysokou odolnost materiálu (gold filled).

Co znamená Gold Filled? (zlatem plněné)

Zlatá vrstva u Gold Filled je 50 - 100 x tlustší, než u pozlaceného komponentu. Tedy G.F. komponenty vypadají a nosí se téměř stejně jako pravé zlato. Zlatý obal je velmi odolný proti opotřebení a při normálních podmínkách nošení vydrží po celou dobu existence výrobku. Pouhým okem je od zlata k nerozeznání.

Délka řetízku je nastavitelná na 40-43 cm díky prodlužovacímu řetízku na konci. Na fotografiích je zapnut na nejkratší délku. Velikost akvamarínů je 12 mm. Na přání mohu vyrobit i s jiným počet akvamarínů nebo s jinou délkou řetízku.

Děkuji, že jste zavítali na tento profil. V případě jakýchkoliv dotazů mě neváhejte kontaktovat.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
přírodní
Určení:
ženy
Materiál:
mosaz
,
pozlacené
Minerály a ostatní:
akvamarín
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 18.8.2021
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: sofie jewelry
Katalogové č.: 12609142
Vloženo: 9.7.2021
Menu
--