Domů Prodané zboží prodejce Sůvy z nudlí riflová na objednávku v jakékoliv barvě květu:-)

Sukně Vám rádi ušijeme přesně na míru. Sukně na fotografiích mají již své majitelky. Domluvíme se na barevném ladění, jak aplikace, tak lému v pase a okolo kapes.

Květina je vždy jiná a pokaždé se snažím ji sladit, jak nejlépe umím. Látky se mění přibývají nové, takže kombinace je vždy jiná.

Sukně dle vlastního střihu z tenčí velmi příjemné a kvalitní odlehčené rifloviny. (pas je většinou kontrastní v barvě aplikace, nebo v tmavě modré barvě rifloviny)

přední díl zdobí dvě velké kapsy, vyplněny krásnou designovou látkou. 3 aplikace kopretiny v různých odstínech fialové a růžové, na aplikace jsou použity luxusní zahraniční látky ton v tonu vesměs s batikovým vzorem... je bohatě strojově prošívana...

Samozřejmě si můžete zvolit barvu kytky a my ji sladíme, jak nejlépe umíme :-)

Míry mi pak napište prosím k objednávce, vždy délku od sníženého pasu, pak boky v  nejširší části přes zadeček  a snížený pás, tam kde obvykle sukně nosíte cca pár cm pod pupíkem

Barvy:
Velikost:
S
,
XS
,
L
,
XL
,
XXL
,
XXXL
,
M
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 5.10.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Sůvy z nudlí
Katalogové č.: 8618052
Vloženo: 16.6.2017
Menu
--