Domů Prodané zboží prodejce ZMATLA Rostoucí rychloprdky - BMK - BAMBUS - více Barev (9 - 24m (74-104cm))

Rostoucí rychloprdky jsou vyrobeny z nejjemnějšího bambusového vlákna, které splňuje požadavky ECO-TEX Standard 100 (vhodné pro děti do tří let).

Materiál: 53% Bambus viskóza, 47% Bavlna

Gramáž: 170g/m2

Rostoucí kalhoty jsou z jedné látky. V prostřední části jsou speciálně upravené pro BKM (bezplenková komunikační metoda) a děti učící se na nočník. Kalhoty jsou také vhodné pro rychloplenky  nebo minimální plenku.

Díky překříženému sedu stačí jen nohavice od sebe odtáhnout a dítko může pohodlně konat svoji potřebu na nočníku či WC nebo na travičce :) Nechodící miminko stačí podržet nad miskou, nočníkem, wc, umyvadlem, atd..

V pase je všitý vysoký lem z RIB (95% Ba, 5% elastan). Díky vysokému pasu má dítko celá zádíčka a bříško v teplíčku, navíc perfektně drží a nikde netlačí, nestahuje a neřazezává (jak se občas stává u klasických gum). Lem se dá teké ohnout na polovinu. Nohavice jsou rovněž zakončeny tímto lemem. Ten se v prvopočátku nošení může ohrnout nebo se může nechat bez ohrnutí, pak budou nohavice hezky nakasané.

Díky rostoucímu střihu nemusíte nakupovat každé tři měsíce nebo každý rok nové gaťky.

Velikost od 3let má již klasický kalhotový střih (není průstřih v sedu). Průstřih od této velikosti jen na vyžádání.

V nabídce jsou různé barvy, vzory a gramáže, které najdete na našem profilu.

Barevná kombinace na snímcích byla ušitá na přání. Vyberte si svoji vlastní, buďte také originální :) Nabídka barev a vzorů viz Vzorník merino, bambus

(Pokud v objednávce neuvedete požadovanou barvu/vzor, ušijeme variantu dle foto (zde zelené ještěrky, zelené lemy)).

Vlastnosti bambusové viskózy:

- Bambusové oblečení je hladké, jemné, měkké, maximálně pohodlné a dokonale se přizpůsobí křivkám těla. Tyto vlastnosti má proto, že na mikroskopické úrovni má bambusové vlákno hladký, oblý povrch. Uvnitř je vlákno duté a velké množství mirospár a otvorů v povrchu dodává oblečení velkou prodyšnost (pokožka tak může přirozeně dýchat a zároveň je v bezpečí).

- Bambusové vlákno bývá nazýváno jako Smart Fiber, tedy chytré vlákno. Má dvakrát až třikrát delší životnost než bavlna, nemačká se, je pevné, rychle schne, má dobrou stálobarevnost a nevykazuje srážlivost.

- Tkanina působí na dotek chladivě, ale zároveň dokáže udržet teplo. V létě tak má dítě pocit lehkého osvěžení a v zimě naopak zahřeje. Bambusové vlákno absorbuje až 4x více vlhkosti než vlákno bavlněné a odvede tak přebytečnou vlhkost a pot. Díky své jemnosti a hladkosti jsou bambusové produkty velice vhodné pro osoby s citlivou pokožkou.

- Bambusové vlákno je přirozeně antibakteriální, protiplísňové a antistatické. Bambus a bambusové vlákno obsahuje složku zvanou ,,bamboo kun", která má přirozené antibakteriální a bakteriostatické vlastnosti, které tyto rostliny chrání před bakteriemi a plísněmi. Kvalitní bambusové vlákno dokáže zničit až 70% nežádoucích bakterií, hub, kvasinek a plísní, tudíž i vzniku nepříjemných pachů. Obleční z bambusového vlákna je vhodné i pro alergenní pokožkou.

- Bambusové oděvy dosáhly skóre 50 na stupnici UPF (UV ochranné měřítko), což představuje 98% snížení aktivity UV, které se dostane ke kůži.

- Díky mikroskopickým spárám a otvorům je v bambusovém vláknu snadná cirkulace vzduchu. Tím je zajištěn odvod tepla od povrchu těla a jeho chlazení vzduchem z vnějšku. V letních měsících může být tímto způsobem dosaženo snížení tělesné teploty. Při teplém počasí dokáže bambusové vlákno udržet o 2-3 stupně nižší teplotu než bavlna. V zimním období pak materiál dokáže teplo zadržovat a příjemně zahřát. Udržuje tedy pro pokožku stabilnější prostředí a nevysušuje ji.

Bambusový materiál je srovnatelný se syntetickým, jeho absolutní výhodou je přírodní původ a tedy i lepší vhodnost pro lidské tělo.

Koupí zboží souhlasíte s Obchodními podmínkami a reklamačním řádem uvedenými v profilu viz: https://www.fler.cz/zmatla

Barvy:
Určení:
chlapci
,
dívky
,
unisex
Materiál - textil:
vlna
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 9.12.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: ZMATLA
Katalogové č.: 7138953
Vloženo: 15.2.2016
Menu
--