Domů Prodané zboží prodejce vdoupěti 86/92 ...

Pohodlné dětské softky, které umožní dětem prožít venkovní dobrodružství v teple i v suchu. Jsou volnějšího střihu vyrobené z kvalitního softshellu. Kalhoty dovolují volný pohyb a děti neomezují v jejich pohybu při hře. Mají kapsy na všechny poklady světa! 

Soft je skvělý materiál pro rodiče a děti, které jsou rády venku. Neprovlhne, neprofoukne. Gatě jsou ušité do nápletů, takže dětem netáhne na záda a nevyrhnují se nohavice. V pase v nápletu je vložena guma. V tunýlku je však dírka pro případné utažení gumy a nebo odstranění, pokud to bude potřeba. Kalhoty jsou ušity rostoucí a vydrží tak min. dvě velikosti. Takže nebudete muset kupovat hned nové. Ušetří vám to čas i peníze. 

Jejich velikost je 122/128 (7-8 let).

Na zadní straně softek je odrazka, díky které bude vaše dítě vidět i ve tmě.

A co znamená, že jsou ze zimního softshellu?

Na vnitří straně mají jemnou vrstvu fleecu, takže se hodí do chladnějšího počasí. Já  tyto doporučuji a mám odzkoušeno na studený podzim, mírnější zimu. A případně se dají podvléknout legínkama a slouží i do větších mrazů.

Volný střih kalhot umožňuje podvlečení. Vejdou se pod ně i tepláčky. Takže ráno, když jdete do školky, můžete dát dítku na tepláčky softky, ve školce jenom sundá softky a už může běžet do třídy. Ušetříte čas i nervy při převlíkání. :-) 

Barvy:
Velikost:
122 (7 let)
,
128 (8 let)
Styl:
sportovní
,
pro volný čas
,
přírodní
,
hravý, veselý
Určení:
unisex
Materiál - textil:
bavlna
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 8.11.2023
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: vdoupěti
Katalogové č.: 14320516
Vloženo: 9.6.2023
Menu
--