Domů Prodané zboží prodejce Caramilla Rostoucí softshellové kalhoty RYBÍ 98-116

Smaragdové kalhoty s aplikacemi ryb. reflexní bublinky a kamínky jako očička. Zdvojená kolena.

Možno v jakékoliv jiné barvě. Je možné i jiné aplikace.

Na fotografii zakončení D), není v ceně.

---------------

Softshell podlepený flízem, je teplý, ale tenký. Ještě šiji ze softshellu EXTRA (parametry 10/11), ten je silnější a teplejší, nemá teflonovou úpravu (nestékají po něm kapky bez impregnace po vyprání).

Pokud chcete kalhoty, co vydrží 2 sezony, napište mi aktuální přesnou vnitřní nohavici vašeho dítěte a ušiji je delší tak, aby vydržely 2 sezony, úzké nohavice se dola nakrabatí a není třeba pak nic párat, přešívat, podehrnovat. Takto nosíme my. Na fotce je Jasmínka ve vel. 116/122, vydrží ji 100% dvě sezony, spíš tři. 

Varianty zakončení nohavice dole:

A) Klasicky rovně podehrnuto + 0 Kč

B) Rovně lemovací gumičkou + 0 Kč

C) Do tunýlku s gumou (dá se přes sněhuli a nepadá) + 33 Kč

D) Do nápletu - "rostoucí" (dává se + 5- 8 cm navíc a to se přehrne přes  botu, vhodné pro děti, co oblékají rodiče, do školky já osobně nedávám), lze to dole také přišít napevno, pak se to musí odpárat. I tak se to hůře dětem ve školce obléká. 5-6 leté už to asi zvládnou, nevím, my kalhoty s nápletem nenosíme:) Výhoda je, že vydrží ještě o trochu déle než klasick moje softky, takže 3 sezony si myslím, že vydrží, pokud dítě nepřibere hodně přes zadek) + 66 Kč

E) Na zipy (lze rozepnout a pohodlně obléknout - šila jsem to Jasmíně, ale pak jsem zjistila, že bohatě stačí tunýlek s gumou, protože přes sněhuli to dostane tak jako tak a naopak ty zipy neumí sama ve školce dopnout, ani učitelkám to nešlo, takže chodila v rozepatých a byla mokrá) + 266 Kč

Rozměry kalhot (lze libovolně upravit, střih dělám vždy na míru konkrétního dítěte, pokud se vám chce měřit, nebojte se toho:)

V pase do nápletu, ve kterém je guma, aby nepadaly. Perfektní na oblékání, nefouká na zádíčka. Pohodlné a rostou s dítětem:)

Veškeré použité materiály mají atesty pro děti do 3 let.

Komplet je možno nosit od podzimu do jara, v zimě je skvělá do sněhu s kvalitním funkčním prádlem nebo teplýma kamašema, vlňákama, svetrem atp.

NA OBJEDNÁVKU, o stavu příjmu objednávek se informujte v mém profilu.

Velikosti a variantu zakončení dole pište do poznámky, aplikace lze našít podle vaší představy, nemusí být lentilky:)

-----------------


Prát na 30, nepoužívat aviváž (!!!), žehlit lze na 1 stupeň a nebo na 2 přes pečící papír nebo utěrku (např. při potřebě zažehlit dírky po vypádání švu v rukávu nebo nohavici při prodlužování), pro oživení voděodolnosti použít impregnaci vhodnou na softshell. Sušit v sušičce na nejnižší stupeň.

Barvy:
Velikost:
86 (1-2 roky)
,
98 (3 roky)
,
110 (5 let)
,
122 (7 let)
,
74 (6-9 měs.)
,
80 (12 měs.)
,
92 (2 roky)
,
104 (4 roky)
,
116 (6 let)
,
128 (8 let)
Styl:
sportovní
,
hravý, veselý
Určení:
unisex
Materiál - textil:
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 14.1.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Caramilla
Katalogové č.: 7019403
Vloženo: 1.10.2012
Menu
--