Domů Prodané zboží prodejce Iruš Rouška - dvouvrstvá vyšívaná Gekonek

Kvalitní rouška - mnou upravený střih, který super sedí, nikde netahne, neškrtí a hlavně......díky upravenému střihu se při mluvení látka nevtahuje při dýchání do nosu a úst a ani vám ,,nelítá" při mluvení nahoru a dolů, jako roušky sešívané středem.

Je zhotovené ze 100% bílé bavlny, nové, žádná stará prostěradla, trička ani povlečení a podobně, na přední straně je dozdobená výšivkou  v černé barvě. Rušku mohu zhotovit z jakékoliv jiné látky, ze které mám ostatní výrobky i které najdete ve vzorníku, dole na mém profilu. V jakékoliv barvě a s  jakoukolv výšivkou na přání, firemním logem a pod. Stačí napsat a domluvíme se :-).

Je opatřená jemňoučkými, tenoučkými gumičkami, k uchycení za uši - širší gumičky a kulaté většího průměru jsou velmi nepohodlné, proto používám tyto jemné.  Gumičky jsou provlečené tunýlkem, takže kyby vám náhodou časem po častém vyvařování dělaly neplechu, můžete je jednouše vyměnit. Na přání mohu zhotovit i se sňůrkami k úvazu kolem hlavy.

Dělám i dětské velikosti, v případě objednávky pro díte, mi prosím napište do poznámky k objednávce věk dítěte.

Materiál je česká bavlna. Může být použita i americká designová bavlna. Ta je hustěji tkaná a mercerovaná - tudíš měkkčí a podajnější, ale cena je zase díky materiálu o něco vyšší. Pokud by jste chtěli, můžete mrknout do vzorníku na mém profilu a napsat, já bych mrkla, zda vybranou látku ještě mám.

I českých bavln mám spoustu, kromě této vystavené :-), jen opravdu nemám v této době čas fotit a dělat vzorníky, pokud mi napíšte barvu do které ladit, nafotím apošlu pro výběr :-).

Posílám dporučeně českou poštou.

Jsem měsiční plátce DPH, takže nákupem přispějete ihned 21% do státí pokladny, která to teď bude asi hodně potřebovat....... :-).

Mrkněte i na další roušky které mám v nabídce, určitě vyberete :-).
Najdete je zde - klik.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 24.8.2020
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Iruš
Katalogové č.: 11518838
Vloženo: 26.5.2020
Menu
--