Domů Prodané zboží prodejce street 11th Rouška - tlapka velká

Je z dvojité bavlněné látky,  v místě nosu je ohebný drátek, který si vytvarujete podle obličeje. Rouška pak nesjíždí, drží dobře na svém místě. Drátek ocení zejména lidé s dioptrickými, ale i slunečními brýlemi, vydechovaný vzduch odchází bokem roušky a nezamlžuje brýle.

Tlapka je nažehlená, reflexní.

Nafocena je dámská varianta, pokud chcete pánskou, pište prosím do objednávky.

Praní: já postupuji podle doporučeného postupu, kdy roušku dám do kastrolu s vodou a tu přivedu k varu. Jakmile voda začne vařit, sejmu kastrol z plamene a roušku nechám ve vodě vychladnout. Po uschnutí napařte a vyžehlete žehličkou na bavlnu. Při žehlení se vyhněte drátku, aby se neprodřela látka. Pokud budete prát v pračce, použijte textilní sáček jako u praní intimního prádla s kosticí. 

Upozornění: u tmavých látek může dojít zpočátku s pouštění barvy. Perte proto každou roušku zvlášť, což doporučují i hygienici.

 Pokud chcete zásilku poslat obyčejně, přímo do schránky, napište to do zpráv v objednávce, upravím poštovné.  Zásilka je ale nedohledatelná. Jinak pošlu doporučeně.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
městský
,
sportovní
,
extravagantní
,
hravý, veselý
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 5.1.2021
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: street 11th
Katalogové č.: 12084309
Vloženo: 20.12.2020
Menu
--