Domů Prodané zboží prodejce indívo Rozjasňující exfoliační maska

Bioaktivní růžová rozjasňující maska šetrně odstraňuje odumřelé kožní buňky, pleť regeneruje, vypíná, tonizuje a dodává jí potřebné vitamíny a minerály. Extrakt z kakadu švestek stimuluje produkci kolagenu a spolu se sedmikráskou, medvědicí a citronovou šťávou pleť zesvětlují a rozjasňují.

Švestka kakadu je opravdovou specialitou této Masky. Jedná se o ovoce pocházející z Austrálie, které místní domorodci používali jako potravinu, a také pro léčení. Kakadu švestka obsahuje nejvíce vitamínu C na světě, co se potravin týče. Vitamín C je nejdůležitějším látkou, která efektivně zpomaluje proces stárnutí peti a dodává jí jas. Jak jsme se již zmínili, kakadu stimuluje produkci kolagenu, což napomáhá vyplňování drobných linek a vrásek. Vysoký obsah kyseliny gallové napomáhá pleť vypínat, má antibakteriální a antioxidační účinky. 

Základem této masky jsou jíly spolu s mletými květy damašské růže. Růže má také velmi vysoký obsah vitamínu C a stejně tak obsahuje onu kyselinu gallovou. Do masky jsme pro podpoření rozjasnění pleti přidali ještě bio mrazem sušenou šťávu z citronu, mletý list medvědice lékařské a mletý květ sedmikrásky. Maska voní jemně po růžích...

POUŽITÍ: Masku smíchejte v poměru 1 : 2 čajovým lžičkám vlažné vody a vytvořte krémovou konzistenci. Kosmetickým štětcem jemně rozprostřete na navlhčený obličej. Občas masku zvlhčete vodou, aby na pokožce úplně nezaschla. Nechejte působit 5 - 10 minut. Masku odstraňujte pomocí vody jemnými krouživými pohyby, připomínajícími aplikaci pleťového krému. Při exfoliaci obličeje nevyvíjejte na pleť tlak! Po použití masky je vhodné pleť řádně hydratovat. Používejte 1x týdně.

TYP PLETI: všechny

OBJEM: 45g (Nenechte se zmást, jedná se o koncentrovanou sypkou směs. Sami si jí rozředíte. Výhodou je absence vody a konzervantu. Dózu otevírejte opatrně!)

SLOŽENÍ: Kaolín, růžový jíl, okvětní lístky růže damašské, bio šípkový exfoliant, mrazem sušená bio citronová šťáva, extrakt z kakadu švestky, květ sedmikrásky obecné, list medvědice lékařské.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 7.12.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: indívo
Katalogové č.: 7801964
Vloženo: 27.9.2016
Menu
--