Domů Prodané zboží prodejce Limi Ruksak, batůžek, vak - Frida

Stahovací ruksak, batoh, vak či pytlík - pro děti i dospělé, podle látky, ze které bude ušitý - velikosti se budou mírně lišit podle motivu a také třeba dle přání zákazníka, pokud budu šít na přání.

Ruksáčky budou s bavlněnými šňůrkami či látkovými popruhy - popruhy budou již zašité do spodní části ruksaku, jejich délku tedy nepůjde nijak upravovat - hodí se spíš pro dětské ruksaky - děti tak nebude pokoušet uzlík, který je na šňůrce a nebudou se ho snažit rozvázat :-)

Šnůry se dají zkrátit - přidávám je delší - každá má původně dva metry.

Co ruksáček unese - určitě se nejedná o zboží, které snese velkou zátěž  - ale mobil, peněženku i malou lahev s vodou a knihu bez problémů zvládne - záležet bude také na látce - proto budu u každého výrobku uvádět, zda se jedná o pevnou bavlnu s větší gramáží, či naopak tenkou bavlnu.

Podle vybrané látky se bude lišit také cena.

Ve variantě bude většinou možnost objednat si pytlík na přezůvky či na jiné věcičky - rozdíl je ve šňůrkách - pytlík bude mít pouze jednu, ukončenou brzdičkou na stažení - a také ve velikosti - pytlíčky budou menší! Takže pokud budete chtít pytlíček (tedy ne ruksak), ale přesto chcete zachovat ty velké rozměry, tak mě raději před objednávkou kontaktujte.

Tento ruksáček je pro obdivovatelky malířky Fridy Kahlo. Protože jsem nechtěla, aby její obličej vypadal znetvořený, když se batoh zatáhne, nadstavila jsem látku ještě režnou bavlnou - stejná je i na "zadní" straně batůžku. Místo ní můžete mít ale tmavě zelenou látku, ze které jsou poutka a která ladí s korály, které má Frida na krku.

Na bocích jsou poutka pro tkanice - tkanice jsem použila béžové, ale můžete mít i zelené nebo fuchsiové (ty bych ale musela objednat a tím by se prodloužila doba dodání)

Látka je celkem tenká (100% bavlna), podšívku jsem nepřidávala.

Rozměry ruksaku - 28x40 cm

Celkem je na výběr ze čtyř různých ilustrací - rozdíl je v pozadí a ve věnci - do objednávky mi napište, který motiv si přejete.

Pokud se Vám Frida líbí, ale batůžek zrovna nevyužijete, tak se podívejte na moje ostatní věcičky s touto slavnou malířkou.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 9.12.2018
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Limi
Katalogové č.: 10148417
Vloženo: 8.12.2018
Menu
--