Domů Prodané zboží prodejce Limi Ruksak, batůžek, vak - Lesní zákoutí

Stahovací ruksak, batoh, vak či pytlík - pro děti i dospělé, podle látky, ze které bude ušitý - velikosti se budou mírně lišit podle motivu a také třeba dle přání zákazníka, pokud budu šít na přání.

Ruksáčky budou s bavlněnými šňůrkami či látkovými popruhy - popruhy budou již zašité do spodní části ruksaku, jejich délku tedy nepůjde nijak upravovat - hodí se spíš pro dětské ruksaky - děti tak nebude pokoušet uzlík, který je na šňůrce a nebudou se ho snažit rozvázat :-)

Šnůry se dají zkrátit - přidávám je delší - každá má původně dva metry.

Co ruksáček unese - určitě se nejedná o zboží, které snese velkou zátěž  - ale mobil, peněženku i malou lahev s vodou a knihu bez problémů zvládne - záležet bude také na látce - proto budu u každého výrobku uvádět, zda se jedná o pevnou bavlnu s větší gramáží, či naopak tenkou bavlnu.

Podle vybrané látky se bude lišit také cena.

Tento ruksáček připomíná starobylou tapetu, velké květiny, listy, motlci a ptáčci na modrošedém podkladu. Barvy jsou tlumené, nejvýraznější je samozřejmě vínově červená na květinách, ale ani ta nijak nesvítí.

Na bocích jsou poutka pro tkanice - tkanice jsou tmavě vínové, na přání je mohu vyměnit za šedé.

Látka je silná a pevná (100% bavlna), podšívku jsem nepřidávala

Rozměry ruksaku - 30,5x39 cm

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
sportovní
,
pro volný čas
,
extravagantní
,
přírodní
Určení:
ženy
Materiál - textil:
bavlna
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 22.12.2019
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Limi
Katalogové č.: 11046857
Vloženo: 17.11.2019
Menu
--