Domů Prodané zboží prodejce WitchOfYdalir Runová vykuřovadla - Sowilo

Sowlilo – Slunce. Symbolizuje sílu, energii, vítězství. Obrovský potenciál i možnost destrukce z něj vyplývající. Tak, jako slunce dokáže lidskému tělu pomoci se stvořením nepostradatelného vitaminu, ale i zapříčinit požár, jež sežehne jeho obydlí.

Je sebevědomá, odkrývá své okolí v jeho plné nahotě. Osvětluje cesty, možnosti, ke kterým bychom jinak mohli zůstat slepí.

Kompozice je oslavou letních dnů, slunečního svitu dopadajícího na vrcholky květů – ceny za vítězství rostlin, které obstály v nelehkém procesu růstu.

...

Vykuřovadla jsou balena po 10 gramech. Většina použitých bylin a dřevin pochází z naší zahrady, nebo blízkého okolí čisté přírody Českého lesa. Vždy je sbíráme s ohledem na přírodu, sušíme nad ohněm. Všechny ingredience jsou čistě přírodního původu, nepoužíváme syntetické náhražky.

Jak vykuřovadlo používat?

V misce či kadidelnici: Do zvolené žáruvzdorné nádoby nasypte vrstvu písku, hrubozrnné soli či kamínků. Do kleští uchopte samozápalný uhlík (je k dostaní ve větších trafikách, čajovnách či obchodech s vodními dýmkami), zapalte jej a počkejte, až se rozžhaví. Poté jej položte do nádoby a zasypejte přibližně lžičkou vykuřovadla. Dokud uhlík žhne, můžete vykuřovadlo přidávat. Tento způsob je vhodnější pro dřevité a pryskyřičné směsi. Vůně je ostrá, s výrazným nástupem, dlouho zůstává v prostoru.

V aromalampě: Do lampy umístíme zapálenou čajovou svíčku a vykuřovací směs nasypeme do vrchní „nádobky“. Je vhodnější pro lehčí a spíše bylinná vykuřovadla. Pryskyřice může na lampě zanechat stopy poté, co se roztaví a opět ztuhne. Lze je odstranit pomocí oleje. Vůně je méně intenzivní, avšak ne tolik agresivní.

Na zdroji tepla: Spíše pro lehké a „líbivé“ vůně. Vykuřovadlo nasypejte na talířek či jinou žáruvzdornou podložku a položte například na kamna, topení, či na vršek trouby, v níž se zrovna něco peče. Vůně bude nepříliš výrazná, avšak dlouhotrvající.

Mějte na paměti, že manipulujete s otevřeným ohněm a je třeba dodržovat bezpečnostní zásady – neodcházejte, nenechávejte vykuřovadla bez dozoru s dětmi či domácími mazlíčky, zbytky vyhazujte až tehdy, kdy úplně vychladnou. Zabraňte převrhnutí a dávejte si pozor na prsty a vlasy. :)

prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 22.12.2020
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: WitchOfYdalir
Katalogové č.: 12019013
Vloženo: 1.12.2020
Menu
--