Domů Prodané zboží prodejce Bogi-chráněná dílna Růženín a chir. ocel, antialergický růženec

Růženec z růženínu a chirurgické oceli.

Dá se nosit na krku a pohodlně přetáhnout přes hlavu.

Růženec je z kulatých korálků z něžného drahokamu růženínu o průměru 6 mm, otčenášové kuličky mají průměr 8 mm. Křížek je také růženínový. Kuličky jsou dostatečně velké i pro člověka se zhoršeným citem v prstech.

Růženec je vyroben v naší chráněné dílně z OSTEOFIXU (chirurgická ocel). Je to z pevný kov, který zaručuje jeho dlouhou životnost a při dlouhodobém dotyku s pokožkou se nijak nemění a neoxiduje. Kov je bezpečný a proto je používán ve stomatologii a chirurgii.

Drátek pro výrobu nakupujeme přímo od (Českého) výrobce.

Dodáváme v maličkém zatahovacím plátěném pytlíčku (bavlna) na šňůrku, který ochrání růženec před poškozením.  Posíláme v bublinkové obálce.

 

Růženín

Kámen dobra, zdraví, krásy a lásky, dává sílu odpouštět - nám samotným i ostatním! Je zbarven do růžova a je vhodným kamenem pro děti a také pro staré lidi. Probouzí cit něžnosti, mírnosti, přátelství a nesobecké lásky. Pomáhá nesmělým projevit skrývané pocity a otevře srdci a smyslům vše, co krásného nás obklopuje. Probouzí v nás citlivost a vnímavost pro umění, oživí v nás fantazii, inspiraci a duševní tvořivost. Učí nás trpělivosti při řešení problémů. Svými měkkými vibracemi obklopuje duši a dodává životní sílu. Jeho vyzařování je jako něžný dotek, pod nímž se naše srdce uvolní, získá opět důvěru a pozvolna se otevře. Rány srdce, které vznikly tvrdostí, hrubostí, odmítnutím nebo nevšímavosti našich bližních v průběhu našeho života, se pod jeho ochranou zacelí.

Uchovávejte v temnu, růženín při dlouhodobém vystavení dennímu světlu bledne.

Barvy:
Materiál:
chirurgická ocel
Minerály a ostatní:
tygří oko
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 5.10.2014
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Bogi-chráněná dílna
Katalogové č.: 3089464
Vloženo: 1.10.2012
Menu
--