Domů Prodané zboží prodejce radyss Rýžový papír A4 - Cestování doFrancie
Přírodní, rýžový papír na decoupage je na omak sametový a má v sobě viditelná vlákna. Je trochu silnější než tenká vrstva ubrousku a nenasákne ihned lepidlem. Lepí se pomocí lepidla na decoupage na dřevo, lepenku, kov, sklo i jiné materiály, stejně jako ubrousek. Rýžový papír je průsvitný podobně jakou jsou ubrousky na decoupage a na rozdíl od papírů na decoupage, které průsvitné nejsou. Předměty dekorované rýžovými papíry získají díky přírodním vláknům lehce plastický a zajímavý vzhled a strukturu.
 
Postup práce: motiv vystřihněte nebo vytrhněte v hrubém obrysu. Lepidlo nanášejte na povrch dekorovaného předmětu, papír přiložte a přetřete znovu lepidlem na decoupage. Nepoužívejte drsné štětce. Při opakovaném přejíždění více jak 5-6x přes papír můžete narušit hrubším štětcem strukturu a poničit motiv. Prosvítá pak bílé jádro. U rýžových papírů nepoužívejte techniku namáčení jako u klasických papírů na decoupage, protože jsou příliš jemné. Nechte uschnout. Dekorovaný předmět přelakujte závěrečným lakem.
 
Rozměr A4 21x29,7 cm.
Gramáž 28g.
Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 25.3.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: radyss
Katalogové č.: 5266839
Vloženo: 27.6.2014
Menu
--