Domů Prodané zboží prodejce Farma Krišnův dvůr Šakti karobové - dobrota plná energie

Tato pochoutka z ghí, mandlí a medu pochází ze starodávné ayurvédské medicíny. Posiluje imunitu a dodává energii.

Tato receptura, byla od nepaměti součástí diety severoindických zápasníků pro rychlé obnovení životní energie. Jejím složením je přesný poměr ghí, mandlí a medu.

I když se ghí připravuje z másla, má zcela jiné vlastnosti než obyčejné máslo. V ayurvédě platí za elixír života, protože má omlazující a regenerační účinky. Zároveň napomáhá detoxikaci organismu, neboť váže jedy v těle, které jsou rozpustné v tuku a odvádí je z těla ven. Dále pomáhá tělu všeobecně vyvinout fyzickou sílu a vitalitu a vyživuje nervovou soustavu, mozek atd... Pokud je ghí smícháno s bylinami nebo jinými surovinami, má schopnost zvyšovat jejich léčebné účinky.

Mandle vyvracejí mýtus, že vegetariánské jídlo neobsahuje protein. Mandle obsahují dvacet procent proteinu, což je množství, které těžko budeme hledat u jiných rostlin. Mandlím ayurvéda přisuzuje moc dávat celkovou výživu tělu, plícím, sílu mysli, paměť a zápasníkům rychlost. Podle této tradice má také pozitivní vliv na reprodukční orgány.

Z ayurvédského hlediska je med léčivě výživný pro tělo a přisuzuje se mu pozitivní vliv na oči, detoxikační účinky pro tělo a schopnost léčit astma. Pomáhá také při léčení zranění.

Kombinací těchto surovin je šakti tradičně používáno pro osoby s těžkou fyzickou i mentální zátěží, pro ty, kteří si chtějí udržet dobrou kondici a nebo čistě jenom jako ,,dobrůtka" s blahodárným vlivem na naši mysl. Šakti je díky svému složení vhodné také pro děti.

Doporučené množství nemá hranic, zápasnická dieta byla až několik kilogramů tohoto produktu denně, ale i jedna lžička dodá mnoho energie. Takže šakti můžete užívat podle toho jak zrovna zápasíte se životem :-).

Konzumační teplota je ideální mezi 25 až 30°C, tj. teplota kdy ghí začíná kapalnět.

Prosím je třeba vzít na vědomí, že informace zde uvedené nejsou opřeny o vědecké důkazy, ale opírají se o autoritu ayurvédy, která po tisíciletí přináší nejsofistikovanější přístup k lidskému tělu, lidské psychologii a životnímu stylu.

Obsah: 370ml

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 23.11.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Farma Krišnův dvůr
Katalogové č.: 7527542
Vloženo: 17.6.2016
Menu
--