Domů Prodané zboží prodejce Mirčina mydla Šampon na suché a barvené vlasy

Tento tuhý šampon obsahuje cenné oleje a další blahodárné látky, které dodávají vlasům zdravý vzhled a lesk. Právě arganový olej, který je známý svými schopnostmi vlasy hloubkově hydratovat, v kombinaci s ricinovým olejem hedvábím zajistí dostatečné vyživení vlasů i pokožky a vyhladí vlasové vlákno. Vlasy jsou pak jemné, měkké a hedvábně lesklé. Šampon obsahuje esenciální oleje z rozmarýnu a citrónové trávy, které mu dodávají jemnou citrusovou vůni s bylinkovým dotekem.

Použití: Tuhý šampon držte v dlani. Jemně krouživými pohyby si projeďte mokré vlasy šamponem a vytvořte  vzdušnou krémovou pěnu. Vmasírujte pěnu do vlasů a pokožky hlavy. Opláchněte vodou a vlasy upravte běžným způsobem. Šampon vystačí na cca 50 umytí dle délky vlasů.

Složení: SCS, SCI, voda, bambucké máslo, ricinový olej, arganový olej, hydrolyzované hedvábí, esenciální oleje rozmarýn a lemon grass.

 

INCI: Sodium Coco-Sulfate, Sodium Cocoyl Isethionate, Aqua, ButyrospermumParkii Butter, Ricinus Communis Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Cymbopogon Schoenanthus Oil, Citral, Hydrolyzed Silk, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Geraniol, Limonene, Linalool.

prodejní cena
180 Kč
Prodáno 25.11.2020
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Mirčina mydla
Katalogové č.: 11458567
Vloženo: 2.5.2020
Menu
--