Domů Prodané zboží prodejce blanka winterova Scarlett O´Hara

image

"Mám ráda kontroverzní a výrazné hrdinky ..."

"Mám ráda, když jediný kus oděvu může způsobit to, že se najednou mezi ostatními ženami "jaksi vyloupnete" ... všechny ty uniformované džíny, legíny, mini, maxi .... atd... víte jistě, co doplnit .... šmahem odsunete na vedlejší kolej ...:-)"

"A přitom to není ani trochu přehnané a výstřední, abyste se bála v této sukni vyrazit  kamkoliv ..."

.............................................................................................................................................................................

Střih sukně vychází z faktu, že nejlichotivější k postavě je vše, co vytváří přirozené křivky ideálního ženského těla - úzký pas, linie černé stužky na bocích (buď dorovnává proporce při úzkých bocích a nevýrazném pasu nebo potvrzuje ženskou linii při opačném typu. Dalším lichotivým prvkem je rozšíření (ale ne příliš) dolů - typ A.

Za samostatnou zmínku stojí asymetrie délky - rozdíl 14 cm je přesně takový, aby sukně působila nevšedně, smyslně ... odhalovala kolena a přitom nepůsobila příliš výstředně - nenositelně ...

Materiál: 100% bavlna - kanafas,  177 g/m2 - pevný, stálý, příjemný na nošení - pevnější (s úspěchem lze nosit v létě i v zimě) v kombinaci s černým, splývavým tylem

Bavlnu jsem zvolila protože nikdy nebude působit přehnaně formálně a společensky ... lze v ní vyrazit všude - do divadla, do školy, do práce i jen tak ven ...

Zapínání v boku na zip

Délka vpředu v nejkratší části bez kanýru - 44 cm + kanýr 12 cm

Délka vzadu v nejdelší části bez kanýru - 58 cm + kanýr 12 cm

Obvod nahoře - 80 cm (S), 84 cm (M), 88 cm (L) - sedne krásně pod pas

Obvod sukně v bocích - 104 cm (S), 108 cm (M), 112 cm (L) - (nenechte se splést, není to Váš obvod, jde o obvod sukně, která je střihu do A)

Pozn: foceno s třemi různými typy bot - skvěle budou vypadat baleríny, o lodičkách nepochybuji, ale velmi šmrncovního efektu docílíte s kotníkovými šněrovacími nebo dokonce s "martenskami" :-)

Kabátek najdete: zde

---------------------------------------------------------------------------------------

Velikosti: XS, S, M, L

.............................................................................................................

Prosím čtěte:
Objednáte-li, zboží bude vyráběno pouze a právě pro Vás
Věnujte pozornost výběru Vaší velikosti (info a obchodní podmínky na
 profilu). 
Nenechte nás, prosím, zbytečně vyrábět něco, co budeme možná pro Vás v menší velikosti vyrábět znovu výměnou. Když si nejste jisti, zvolte buď velikost menší nebo lépe - změřte se a já Vám ráda poradím.

Děkuji za Vaše pochopení.

Barvy:
Velikost:
S
,
XS
,
L
,
M
Styl:
extravagantní
,
retro
Určení:
ženy
Materiál - textil:
bavlna
,
viskóza
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 28.8.2014
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: blanka winterova
Katalogové č.: 5425579
Vloženo: 23.8.2014
Menu
--