Domů Prodané zboží prodejce Orgonity Silmarino "Sen o delfínech" - orgonit s larimary a zlatem

Osobní orgonitový talisman ve tvaru delfínka nové autorské modelace. Je daleko živější než vypadá, pracuje neustále a pomůže Vám:
- chránit Vaše energetické pole
- zvyšovat fyzické a aurické vibrace
- s regenerací, uzdravováním a zvýšením odolnosti
- snížit únavu a harmonizovat spánek
- odstínit škodlivý vlivy elektroniky a geopatogenních zón a mnoho dalšího..

Kus na fotkách je prodaný, podobný na přání do 3 týdnů. Na požádání lze opatřit očkem na zavěšení. 

Jako každý orgonit, i tento delfínek je účinný transformátor energie. Přitahuje, čistí a pozvedá veškerou energii ve svém dosahu. Vhodný k nošení při sobě, do kabelky, příp. jako větší přívěšek..vhodné na noc ponechávat v ložnici, ne však rovnou blízko hlavy - mohl by zpočátku rušit usínání. Nepotřebuje žádné energetické čištění ani nabíjení, avšak v případě denního nošení na krku je vhodné každé 3 týdny propláchnout 15 minut pod pramínkem tekoucí chladné vody. 

Složení:
kvalitní krystal křišťálu uprostřed, vzácný larimar z Dominikánské republiky ručně tradičně ručně opracovaný v několika větších kusech a pravé plátkové zlato 23,7 karátů umístěno viditelně při povrchu, piliny mědi a mosazi, odlit byl v mnoha vrstvách z křišťálové šperkařské pryskyřice do mé autorsky vymodelované formičky.

Očko na zavěšení z obecného kovu a šňůru hedvábnou ručně barvenou ladící s barvou kamene přidám zdarma na přání, pokud to uvedete při objednání.

Balen bude v organzovém sáčku s letákem obsahujícím podrobný popis. 
Rozměry: 7,7cm x 3,5 cm x 1,5 cm
Energetický dosah vytestovaný: cca 8 m 

Larimar - též zvaný "delfíní kámen",  kámen "nové doby" s velmi vysokými vibracemi. Objeven byl teprve v 70. letech, vyskytuje se pouze na Bahamách a v Dominikánské republice, název je složeninou z jména dcery majitele lokality Lari a -mar od slova moře. Těžko hledat kámen účinnější v duchovní oblasti.. Kámen meditace, vnitřního míru..spočinutí v tichu..Nadpozemský Larimar je jedním z duchovních kamenů otevírajících vstup do jiných dimenzí...vyzařuje lásku a přináší klid a vyrovnanost. Na duchovní úrovni dodává síly a odstraňuje falešné hranice.. zvláště užitečný při odstraňování strachu..Pokud jej budete nosit v dobách plných stresu a nevyhnutelných změn, dokážete čelit všem strázním s vyrovnaností. Zajišťuje klidné, jasné a konstruktivní uvažování.  Podněcuje tvůrčí schopnosti a dodává odvahu vrhnout se do proudu událostí a plout s ním. Do citového života vnáší  klid a vyrovnanost... prostředek proti citovým extrémům..Hojí prodělaná srdeční traumata a zajišťuje nové napojení na přirozené zdroje hravosti a dětské energie..udržuje spojení s energií Bohyně Země..pomáhá  obnovit spojení s přírodou..

Křišťál - naprosto nezbytná součást orgonitu - kvalitní křišťál uvnitř je podmínkou pro fungování orgonitu. Křišťálový hrot přírodní čirý vysoké kvality je zalit ve středu orgonitu. Křišťál je nejúčinnější a nejuniverzálnější krystal pro léčení, očistu, ochranu, harmonizaci... Všechny orgonity Silmarino obsahují velmi kvalitní pečlivě vybírané, očištěné a slunečním zářením nabíjené krystaly křišťálu.

Pravé plátkové zlato 23,6 karátů - přidáno v hojném množství pro svou unikátní schopnost násobit účinky drahých kamenů a zesilovat energii orgonitu.. Nejen vzhled, unikátní vlastnosti a hodnota zlata vedly odnepaměti k jeho používání v klenotech s drahými kameny, ale právě tato jeho schopnost.. Posiluje účinek každého kamene.

Inspirováno delfíny, tropickým oceánem kolem Baham a korálovou lagunou Rudého moře. Podkladové foto je autorské z míst inspirace :-)

Pokud se líbí, neváhejte. Stejný ani podobný se nebude dlouho opakovat. Vybírejte srdcem...

----------------------

Orgonity Silmarino - Vaše osobní talismany od r. 2010.

Barvy:
Styl:
romantický
,
extravagantní
Určení:
unisex
Materiál:
zlato
,
měď
,
mosaz
,
pryskyřice
Minerály a ostatní:
drahé kameny
,
křišťál
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 15.3.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Orgonity Silmarino
Katalogové č.: 8557793
Vloženo: 24.5.2017
Menu
--