Domů Prodané zboží prodejce indívo Sérum s extraktem z kmenových buňek jabl.+argan. 10ml varianta

Sérum s unikátním extraktem z kmenových buněk argánie a jablka zpomaluje proces stárnutí pleti, podporuje funkci buněčného dýchání, tvorbu kolagenu a zlepšuje elasticitu pokožky. Chrání ji před vlivy okolního prostředí a ztrátou vlhkosti. Pleť vyhlazuje, vyživuje, zklidňuje a výrazně zjemňuje.
Sérum dále obsahuje vzácné extrakty z čaje rooibos, který má zklidňující a antioxidační vlastnosti. Extrakt z kaštanu koňského, který je mnohonásobně účinnější, než vitamín E. Podporuje pevnost vlásečnic a ochranu buněk. Extrakt z myrhy je vhodný pro zralou pleť pro své antioxidanční účinky. V neposlední řadě extrakt z jantaru posiluje buněčné dýchání. Kyselina jantarová má také antimikrobiální účinky a pomáhá chránit proti volným radikálům a poškozením UV zářením.
Amarantový skvalan pleť vyživí a podrží hydrataci v pokožce. Kukui olej je velmi výživný a výjimečný. Dokonce se na Hawai používá v některých nemocnicích na spáleniny a silné ekzémy. Dodává sametový pocit.

Extrakt z kmenových buněk argánie a jablka je vyráběn za pomoci biotického stresu (za pomoci laktobacilů) působícího na meristematické buňky, tedy rostlinné pletivo, tím se vytváří kultivace a formují se druhotné metabolity. Buňky vlastně vypouští obranné látky, které je chrání. O takový extrakt se jedná. Nejsou to tedy přímo samotné buňky​.
Toto sérum má nádhernou vůni po jasmínu, růži Otto a heřmánku římském.

TYP PLETI: zralá, suchá, povadlá


POUŽITÍ: Pár kapek séra naneste na očištěnou, nejlépe ještě vlhkou pleť, prsty jemně vklepávejte.

SLOŽENÍ: Jojobový olej°, kukui olej, slunečnicový olej°, amarantový skvalan, extrakt z jantaru, extrakt z rooibosu, extrakt z ibišku, extrakt z kaštanu, steroly ze sóji, ceramide 3, extrakt z kmenových buněk jablka a argánie, malinový CO2 extrakt°, jasmínový CO2 extrakt, myrhový CO2 extrakt°, rakytníkový CO2 extrakt°, rozmarýnový CO2 extrakt°, směs éterických olejů, linalool, limonene, geraniol, citronellol, benzyl alcohol, eugenol, farnesol, benzyl benzoate.

° produkt ekologického zemědělství; přirozenou součástí éterických olejů

Barvy:
Určení:
ženy
,
unisex
Druh:
tinktury a oleje
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 11.1.2022
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: indívo
Katalogové č.: 7800328
Vloženo: 27.9.2016
Menu
--