Domů Prodané zboží prodejce Deewa Art SET - NÁRAMKY S ACHÁTEM, LÁVOU & AKVAMARÍNEM (L 20 cm)

„Stejně tak jako svět nemusí být tím, čím se zdá, můžeme i my být něčím víc, než jsme zvyklí si myslet.“

Křišťál přijímá a vysílá energii zároveň, vyrovnává rovnováhu, stává se zrcadlem naší duše. Neutralizuje negativní energii a černou magii, dodává energii a světlo do našeho snažení. Je dokonalý nositel čistého světla. Posiluje samostatnost a pomáhá zdokonalovat osobnost.

Akvamarín je kamenem dobré pohody odstraňující depresi a vyčerpání. Přináší duševní inspiraci a pomáhá při meditacích. Je kamenem klidu, radosti a štěstí především ve vztazích. Symbolizuje odvahu, potlačuje stres a uklidňuje mysl, zbavuje strachů. Dokáže zlomit staré sebeobranné naprogramování, zbystřuje intelekt a vnímavost, čistí zablokovanou komunikaci a zlepšuje sebevyjádření.

Achát nám dodává citovou, tělesnou a rozumovou rovnováhu, podporuje sebedůvěru a napomáhá sebepoznání. Posiluje soustředění a praktická rozhodnutí, dodává odvahu a upřímnost sám k sobě. Pomáhá překonávat negativní pocity, zahořklost, vnitřní zlobu, odstraňuje vnitřní napětí. Navozuje pocit bezpečí a jistoty, posiluje lásku a dodává odvahu k hledání lásky nové, pomáhá při citových zklamáních. Stabilizuje auru, ruší a přetváří negativní energie.Lávový kámen, doslova vyvřelý ze žhavých hlubin země, uklidňuje emoce a přináší intenzivní energii a vitalitu do života svého nositele. Jakmile žhavá láva vychladne, stává se z ní pórovitý kámen s nádherně černou barvou, jež dává tomuto přírodnímu materiálu atraktivní a elegantní vzhled.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
retro
Určení:
ženy
Materiál:
postříbřené
Minerály a ostatní:
akvamarín
,
achát
,
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 24.8.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Deewa Art
Katalogové č.: 9757292
Vloženo: 2.8.2018
Menu
--