Domů Prodané zboží prodejce U Pihulky - bižuterie Shibu - originální, romantická brožka

Brožka ve tvaru portrétu psa rasy shibu je vyrobena několika kombinovanými ručními technikami (háčkování, vyšívání, obšívání, šití, tužení).

Brožka má přírodní, elegantní, romantický vzhled. Je jedinečná, je tedy určena pro ženu či dívku, která dává přednost originálním doplňkům, které lze jen těžko napodobit.

Její rozměr je cca 4 x 6,5 cm v nejširších místech. Na zadní straně je opatřena brožovým můstkem se zámečkem, aby se lépe předešlo její nahodilé ztrátě. 

Přes svoji velikost je díky použitým materiálům lehoučká, může být tedy ozdobou svetříku, halenky, šátku, kabátku, ale také třeba kabelky či batůžku.

Na výšivku, kytičky byla použita 100% bavlněná příze české výroby Perlovka v přírodních - světle béžových až tmavě hnědých, žlutavých a oranžových tonech. Základ brožky tvoří dvojitý silný béžový filc, zpevněno uprostřed kartonem. Skleněné korálky. Obšita ozdobným stehem dvojitou nití.

Brožka je specielně natužena, aby odolávala nošení a nešpinila se, kytičky si zachovávaly svůj tvar. Na omak může působit tuze. 

Výroba byla náročná na čas, trpělivost, představivost a přesnost.

Barvy se mohou díky nastavení monitoru lišit.

Cena za tento kus.  

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
pro volný čas
,
extravagantní
,
přírodní
,
starobylý
,
hravý, veselý
Určení:
ženy
,
unisex
Materiál:
sklo
,
bižuterní kov
,
příze
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 2.1.2021
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: U Pihulky - bižuterie
Katalogové č.: 12103916
Vloženo: 2.1.2021
Menu
--