Skořicový květ je neotevřený květ skořicovníku - sklízejí se těsně před kvetením a suší se na slunci. Mají zemitou, květinovou chuť skořice.
Použití: * kosmetika - koupelová kosmetika * jako součást tělových olejů nebo olejových parfémů * k maceraci a vytváření tinktur * k vykuřování * jako součást potpourri * do aroma-vosků - nádherně provoní místnost Cena uvedena za 10 gramů.
|
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 11.11.2019
Zboží je nedostupné. Informace
Informace o zboží
|