Domů Prodané zboží prodejce indívo Šlehaný pleťový balzám- sléz, aloe a meduňka 150ml

Zklidňující a tonizační, tělový a pleťový balzám s organickým bambuckým a kakaovým máslem, slézem maurským, aloe vera a meduňkou citronovou.

Tento balzám je vytvořen speciálně pro osoby s problematickou a citlivou pokožkou. Bambucké a kakaové máslo jemně našlehané spolu s macerátem slézu maurského a gelem aloe vera přináší úlevu od nepříjemných projevů ekzémů a vyrážek. Meduňka citronová pleť tonizuje, zklidňuje a balzámu propůjčuje svou nádhernou a svěží vůni.

Bambucké máslo se získává z ořechů posvátného afrického stromu Shea, přezdívaného Strom života. Po staletí ho  Africké ženy používají k péči o namáhanou pokožku vystavenou ostrému slunci. Jedná se o velmi jemný tuk, který se svými vlastnostmi podobá kožnímu mazu. Pokožku výrazně zjemňuje, obnovuje její elasticitu, pružnost a podporuje vývoj zdravé tkáně. Pokožku chrání před nepříznivými vnějšími vlivy prostředí, částečně před slunečním zářením a mrazem, zvyšuje odolnost kůže proti infekcím a chorobám. Pomáhá při léčbě ekzémů, neurodermatitidy aj.

Kakaové máslo se díky obsahu aminokyselin používá jako stabilizátor proti oxidaci. Je vhodné především pro citlivou, suchou a zralou pokožku. Pokožku výrazně zjemňuje.

Jojobový olej obsahuje velké množství pěstících a výživných látek, minerálů a vitamínů, které velmi dobře prostupují kožní bariérou až k zárodečné vrstvě pokožky. Pleť regeneruje, hydratuje, zjemňuje, vyhlazuje drobné vrásky.

Olej z jader hroznů je velice jemný olej, který dobře proniká kůží, nezanechává ji mastnou. Pomáhá vyrovnat kožní hladinu pH. Je hypoalergenní a antioxidační. Obsahuje vitamin E, nenasycené mastné kyseliny.

Olej z ořechů macadamia má skvělé regenerační účinky, podporuje schopnost přirozené hydratace kůže zevnitř a tak napomáhá udržovat ji pružnou, vláčnou a elastickou.

Macerát slézu maurského se používá při atopickém ekzému i u dětí, tlumí zánětlivost, ruší svědění a obnovuje normální stav pokožky. Je také vhodný ke změkčování a hojení ran.

Gelový extrakt aloe vera má antibiotické účinky a působí antisepticky. Je účinná při ekzémech, akné, oparech, lupénce nebo alergických reakcích. Regeneruje tkáně, napomáhá hojení jizev, působí proti volným radikálům, proti projevům stárnutí a vzniku strií. Zároveň silně hydratuje a vyživuje.

100% esenciální olej meduňky citronové mírně tonizuje, na pleť působí velmi svěže a mladistvě, zklidňuje zarudlou pokožku, pomáhá od stresu z celodenního shonu, nervové vyčerpanosti, lehkých depresivních nálad, pocitů úzkosti a navozuje též klidný spánek u dospělých i dětí.

Vhodný pro citlivou pokožku i normální pleť.

Složení: organické bambucké a kakaové máslo, jojobový olej z prvního lisu za studena, olej z hroznových peciček, olej z ořechů macadamia lisovaný za studena, macerát slézu maurského, extrakt aloe vera, 100% přírodní esenciální olej meduňka citronová (meduňka, citronová tráva), CO2 extrakt z rozmarýnu.

Balzám neobsahuje glycerin, produkty z ropy, chemické konzervační látky, chemická barviva, chemické UV filtry, silikony, syntetické vitamíny ani vodu.

Objem dózy: 150ml

 

Barvy:
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Druh:
masti
,
krémy
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 22.6.2016
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: indívo
Katalogové č.: 2682136
Vloženo: 2.5.2012
Menu
--