Domů Prodané zboží prodejce babakorenarka Směs bylinek s konopím a rakytnikem

Dle norem EU a přísným dohledem Fleru, nemohu mastičky prodávat jako mastičky. Proto ten název "vonná dekorace". 

V lékárenských kelímcích o objemu 125ml.

Konopná směs s přídavkem rakytnikoveho a trezalkoveho oleje, koprivy a jalovce luhovana ve veprovem sadle smichanem s vcelim voskem, propolisem a medem. Jako hlavni duvod vyberu techto bylinek je boj proti Atopickemu exemu, kde je potreba, aby v masti byly potrebne vitaminy. Masticka ma prijemnou vuni trezalky, vcelich produktu a konopi.

Konopi - THC, CBD (- protizánětlivé a hojivé, - analgetické (proti bolesti) - uvolňující (uvolňuje svalové napětí, křeče)- afrodisiakální - bolesti kloubů, svalů, šlach, záněty, - spáleniny, - všechny druhy oděrek, povrchních říznutí, zanícené póry (akné), boláky vzniklé ucpáním žláz za uchem (i u zvířat), zarostlé nehty, kuří oka, opary, některé plísně včetně bílé nehtové, - některé druhy lupénky a atopických ekzémů,- ekzém na loktech)

Kopriva - 15% mineralnich latek, serotonin (akné ekzém , vyrážka, atopický ekzém, šupinky ve vlasech, seberoický ekzém bolesti kloubů revma, revmatismus roztroušená skleróza křečové žíly lupénka, psoriáza bolesti kloubů při borelióze hemeroidy bolesti zad dna)

Rakytnik - 7% oleje, cukry, kyseliny, pektiny, trisloviny, velke mnozstvi vitaminu C, vitaminy skupiny B, flavonoidy, vitaminy A, D, F, K a vitamin P rutin a vedle toho take nepreberne mnozstvi dalsich biologicky aktivnich latek. (Olej vyborne regeneruje epitel pri popaleninach, omrzlinach a je velmi efektivni v leceni rady koznich nemoci.  Podporuje hojeni ran).

Jalovec - Obsahuje silice, bohate na terpeny.  Dale pryskyrice, trisloviny, vitamin C, soli vapniku a drasliku, kaucuk, terpinol, prchavy olej a dalsi. (Jalovcova silice, podavana zevne vhodnym zpusobem napriklad ve forme masti nebo oleje, pusobi drazdive, a to jak lokalne, tak i na reflexnich ploskach prislusnych organu. Muze se ji uzit jako drazdiveho prostredku, zlepsujiciho mistni prokrveni a urychlujiciho hojive reparacni procesy. Diky Jalovci se mast dostane hloubeji pod kuzi, kde muze blahodarne pusobit).

Propolis - Propolis jeho různé extrakty (především ethanolický), vykazují široké spektrum účinků na živé organismy, z nichž nejznámější je asi antibakteriální a antivirový účinek (antibiotický, dezinfikuje, tiší bolesti, zvyšuje obranyschopnost organismu, posiluje nervy, zbavuje organismus jedů, podněcuje samoléčebné síly).

Včelí vosk - Jedná se o tzv. estery mastných kyselin a alifatických alkoholů. U hmyzu impregnují vnější skelet. Včelí vosk sestává především z esterů kyseliny palmitové a alkoholů s dlouhým řetězcem. Vosky jsou příbuzné lipidům. Vceli vosk je botahy na vitamin A, ma antioxidacni a antisepticke ucinky. Krome masti se pridava take napriklad do balzamu na rty, ktere leci - popraskane rty.

Med - aplikovan na hnisave rany pomaha odlucovat odumrele tkane.

 

Barvy:
prodejní cena
144 Kč
Prodáno 11.9.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: babakorenarka
Katalogové č.: 6858905
Vloženo: 18.11.2015
Menu
--