Domů Prodané zboží prodejce nikko b. Solné Eucalyptus

Levandule, máta a eukalyptus

Tohle je prostě minty mýdlo, voní trochu jako mintové bonbony, ale ne sladce. Bezvadné je v létě, v parnu a při zvýšeném pocení. Vůně unisex, pro ženy i pro muže. Každopádně tahle osvěžující chladivá vůně ještě umocňuje příjemný čistý a harmonizující pocit na kůži po umytí solným mýdlem.

Co je solné mýdlo? Speciální mýdlo s vysokým obsahem soli vhodné pro všechny typy pleti, a hlavně pro problematickou pleť. Po umytí máte pocit, že pokožka krásně dýchá. Zákazníci se ptají, jestli sůl nevysušuje. je to individuální, ale solná mýdla si pochvalují i někteří lidé s ekzémem a suchou pletí. Solná mýdla mají zvláštní jemnou pěnu, jsou tvrdá, těžká, a připomínají na dotyk oblázek z řeky.

Mýdlo s mořskou solí, hedvábím, mlékem a podmáslím.

Extra tvrdé mýdlo s hladivou krémovitou pěnou. Jemné mýdlo, které vaši pokožku nevysuší - je určené na celé tělo, i pro problematickou pleť. Po umytí se budete cítit osvěžení a s pocitem dýchající pokožky. 90g min.

  • vegetariánské
  • bez palmového oleje
  • přirozená vůně, pouze esenciální oleje
  • designové, s minerálními pigmenty
  • > 99,5% přírodních ingrediencí

Solné Eucalyptus dělám už dlouho, je to takové bezproblémové mýdlo na výrobu, takže ho dělám jako relax, když se nechci moc soustředit. V tvorbě designu si můžu tady vymyslet jakýkoliv způsob lití, ale zvykla jsem si na rozvlněné proužky, které mi nejvíc připomínají svěžest mýdla.

INGREDIENTS: SODIUM COCOATE, SODIUM CHLORIDE, GLYCERIN, AQUA, EUCALYPTUS GLOBULUS, LAC, BUTYRIS LAC, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA, MENTHA PIPERITA, CEDRUS ATLANTICA, SERICA EXTRACT, LIMONENE, LINALOOL, Limonene, Linalool, CI77019, CI77289, CI77891, CI77499, CI77491, CI77007

- ingredience v češtině/vysvětlivky v profilu - 

prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 12.6.2023
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: nikko b.
Katalogové č.: 5210194
Vloženo: 7.6.2014
Menu
--