Domů Prodané zboží prodejce nikko b. Solné Sicilian Lemon

Rebarbora, citron

Extra svěží vůně Vás přímo nabije energií. Příjemně štiplavý sicilský citron zjemňuje rebarbora, a dohromady tvoří pozitivní vůni vhodnou pro ženy i pro muže.

Co je solné mýdlo? Speciální mýdlo s vysokým obsahem soli vhodné pro všechny typy pleti, a hlavně pro problematickou pleť. Po umytí máte pocit, že pokožka krásně dýchá. Výborná jsou například při zýšeném pocení, nebo v létě. Zákazníci se ptají, jestli sůl nevysušuje. je to individuální, ale solná mýdla si pochvalují i někteří lidé s ekzémem a suchou pletí. Solná mýdla mají zvláštní jemnou pěnu, jsou tvrdá, těžká, a připomínají na dotyk oblázek z řeky.

Mýdlo s jogurtem, hedvábím a bambuckým máslem. Bez palmového oleje + vegetariánské. Na celé tělo, i pro problematickou pleť. 90g min.

INCI: SODIUM COCOATE, SODIUM CHLORIDE, GLYCERIN, SODIUM SHEABUTTERATE, PARFUM, AQUA, YOGURT, SERICA EXTRACT, LIMONENE, AMYLCINNAMAL, CITRAL, HEXYLCINNAMAL, CI77019, CI77891, CI77492, CI77288

prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 1.11.2022
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: nikko b.
Katalogové č.: 7674086
Vloženo: 12.8.2016
Menu
--