Domů Prodané zboží prodejce Daniela523 Soumrak avanturínů

Zářící avanturíny v náramku 3 v 1.

Tvořen je ze 3 náramků spojených v 1 magnetickým zašoupávacím zapínáním. Použity jsou 8 mm minerály a černé eloxované kroužky.  

Díky zpracování (eloxování) kroužků  zůstane náramek  velmi lesklý.

Nyní je délka 19 cm a zakončen je magnetickým rhodiovaným zapínáním. Mohu upravit dle Vašeho požadavku.

Avanturín - Léčebné využití: příznivě působí na štítnou žlázu, preventivně proti vzniku arteriosklerózy a propuknutí alergií. Udržuje rovnováhu krevního tlaku, podněcuje metabolismus, snižuje hladinu cholesterolu, ulevuje od migrén, má velmi příznivý účinek na posílení zraku. Léčí nadledvinky, srdce, dutiny, svalový a urogenitální systém. Užití: mentální síly, zrak, peníze, klid, léčení, štěstí. Vlastnosti: projektivní kámen, přiřazen planetě Merkur a elementu vzduchu. Je kamenem štěstí. Působí vysoce kladně na vše, co má spojitost s prosperitou a majetkem. Používá se k ochraně domů a zahrad před geopatogenními zónami, pohlcuje elektromagnetický smog, ochrana před zářením z mobilního telefonu. Avanturín - náhrdelníkV duševní rovině posiluje řídící a rozhodovací schopnosti, zvyšuje vnímavost a vytrvalost, povzbuzuje kreativitu a pozvedává inteligenci. Dokáže zavést zpět do minulosti a odkrýt nerovnováhy současnosti. Udržuje rovnováhu mezi ženskou a mužskou energií. 

Barvy:
Styl:
elegantní
,
přírodní
Určení:
ženy
Minerály a ostatní:
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 10.4.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Daniela523
Katalogové č.: 7310725
Vloženo: 5.4.2016
Menu
--