Domů Prodané zboží prodejce Marcík1 Souprava do postýlky: hnízdo, mantinel, deka MINKY

Tuto soupravu tvoří:

Oboustranné hnízdečko se vzorem šedých koček a pejsků na bílém podkladě na jedné straně a tyrkysového plátna se strukturou na druhé straně. Je vyrobeno ze 100 % bavlny, okraje vyplněny PES kuličkami, plocha pevným 200 g vatelínem. Na spodním okraji prošito proti pohybu. Látky vysráženy. Vnitřní plocha na ležení:  35 x 70 cm.

Polštářkový mantinel je ze 100 % bavlny, tvoří ho 6 polštářků o rozměru cca 31 x 31 cm2 polštářky světle šedé, 2 šedé s bílým puntíkem a 2 bílé, vyplněné PES kuličkami. V rozích vždy pár šitých tkanic na uvázání. Perou se celé. 

Praní hnízdečka a mantinelu doporučuji na 30 °C na jemném programu s nízkými otáčkami, žehlení na bavlnu, příliš netlačit, nesušit v sušičce.

Deka 100 x 78 cm v kombinaci bavlněné látky s kočkami a pejsky + tyrkysové MINKY - jemný polyesterový plyš, velmi příjemný na omak. Je oboustranná, zateplená tenčím vatelínem, na okrajích prošitá.

Praní deky na 40 st., MINKY nežehlit !

Látky mají atest pro děti do 3 let, jsou předem vyprány - vysráženy. Šito v nekuřáckém prostředí.

Barvy:
Určení:
chlapci
Materiál - textil:
bavlna
,
syntetika
prodejní cena
1740 Kč
Prodáno 6.1.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Marcík1
Katalogové č.: 9170369
Vloženo: 5.1.2018
Menu
--