Domů Prodané zboží prodejce Věra Jahnova Souprava...Fialová mandala moudra a rovnováhy.

Fialová mandala moudra a rovnováhy.

Mandala má své kořeny v hindské tradici a je hojně rozšířená v ostatních východních náboženstvích a směrech. Mnoho z Vás jistě bude znát buddhistické, z písku sypané mandaly.

V mandalách se potkává barva (ženská energie) a tvar (mužská energie). To vše dohromady utváří harmonický celek nesoucí určitou energii, která během práce s obrazcem působí na duši malíře nebo pozorovatele. Pokud tvoříme nebo sledujeme pravidelné obrazce mandaly, duše se zklidňuje, vnitřní svět se uspořádává a dochází k léčení na všech úrovních.

Fialová barva je mystická, tajemná barva lásky, moudra, 7. korunní čakry. Pomáhá harmonizovat jak fyzické, tak i duchovní energie, získat rovnováhu. Přináší inspiraci a také pokoru, napomáhá meditacím a tlumí deprese. Konejší, boří zábrany, ale impulzivně pobízí k činnosti.Značí soulad s vyššími sférami. 

NEREZOVÉ náušnice s lůžkem 2 cm.

Přívěsek - lůžko s pevným průvlekem, vnitřní průměr lůžka je 3 cm, vnější rozměr 4.7 x 3.9 cm.

Motiv je výrazný , ostrých barev , které neblednou pod lehounkou , pružnou a odolnou i při pádu epoxy čočkou . Bižuterní kov je v barvě starostříbra bez niklu .Délka řetízku 50 cm ,na přání možno upravit délku.

Autorský motiv , vytvořený počítačovou grafikou.

Barvy:
Styl:
romantický
,
pro volný čas
Určení:
ženy
Materiál:
pryskyřice
,
bižuterní kov
prodejní cena
220 Kč
Prodáno 10.12.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Věra Jahnova
Katalogové č.: 7771028
Vloženo: 17.9.2016
Menu
--