Domů Prodané zboží prodejce Čaki Souprava- křišťál - kuličky štěstí

Sleva z  821,-.....

Představujeme Vám nový druh měděných přívěsků .........Tentokráte je to křišťálová  koule, průměr 20 mm, vsazená do ozdobného měděného lůžka,patinovaná měď, leštěná............

Vše zavěšeno na kvalitní pevné kulaté černé nebo hnědé   kůži průměr 3 mm, délka  50 cm, možno délku upravit............

Naušnice do sady, kouličky   průměr 12 mm, vsazená do ozdobného měděného lůžka,patinovaná měď, leštěná............

Kouličky nejsou vůbec těžké, háčky jsou protialergické, ručně vyrobené, mají bezpečnostní zapínání proti ztracení...........

Autorský šperk - originální souprava pro Vás. Vše je zpracováno tak, aby koulička nevypadla, specielní měděná lůžka, patinovaná, leštěná. Pouze čistá měď.

Křišťálové kouličky - souprava
Kouličky do oušek

Jen pro zajímavost:

 

Léčebné využití: vhodný na všechny zdravotní problémy, křištál - tromlovanývčetně problémů duše. Tiší bolesti hlavy a zubů, neurologické a střevní potíže, nevolnosti, podporuje zažívací trakt, posiluje imunitu, uvádí tělo do rovnováhy, zvyšuje laktaci.

 

 

Léčebná měď - lékaři zjistili, že kysličníky mědi ničí okamžitě bakterie a viry. Již ve středověku si lidé všimli, že ten, kdo nosil měděný prsten nebo náramek, nebo prostě něco měděného          na kůži  ,byl podstatně  odolnější proti  virovým      a bakteriálním nemocem. Ten, kdo pil např. z měděnéo nebo stříbrného poháru, nikdy neonemocněl průjmovými onemocními. Měď a její kysličníky zastavují záněty - bolesti zad, kloubů a pod. Tohoto jevu začíná  využívat i moderní medicína.

 

A mohu potvrdit, že za dobu co podnikáme, což je přes 22  let, se naši stálí zákazníci k nám stále vracejí, protože mohou potvrdit toto rčení.

Můžete to také vyzkoušet..........

 

  

Barvy:
Styl:
elegantní
Určení:
ženy
Materiál:
měď
Minerály a ostatní:
křišťál
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 21.10.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Čaki
Katalogové č.: 5472254
Vloženo: 7.9.2014
Menu
--