Domů Prodané zboží prodejce Věra Jahnova Souprava...Mandala , Sedm Keltských uzlů.

Keltské uzly

Magii keltských uzlů chápeme především jako používání klíčů na duchovní cestě.Symbolizují provázanost (s duší a podvědomím), spojení i napojení na ochranné síly.  Základní keltský uzel, nesoucí všechny významy čísla 3. Podle učení starých druidů má svět tři úrovně: střední, pozemský svět lidí, dolní, neboli Jiný svět, ve kterém žijí duše našich zemřelých předků, a horní, duchovní svět dokonalých bytostí. Tři smyčky představují tři životní období Bohyně: panna, matka, moudrá stařena. Jinou trojicí je zrození, život a smrt.

Číslo sedm je symbolem harmonie: máme sedmi barev duhy, sedm základních hudebních tónů. Sedmička je číslem všech tajemství a všeho mystického.Člověka tvoří sedm základních principů: emoce, intuice, instinkt, rozum (moudrost), inteligence, vůle a vědomí. Životní energie prostupuje tělem člověka skrze sedm základní čaker.

Kruh - Symbol jednoty a absolutna, dokonalosti, je symbolem času a nekonečnosti, věčnosti a věčného opakování života.

Heptagram - magická sedmicípá hvězda a význam čísla sedm

Sedmicípá hvězda představuje jednotu sedmi světů (sedm energetických center v člověku - čakry).

NEREZOVÉ náušnice s lůžkem 2 cm.

Přívěsek 3 cm s  lůžkem - vnitřní průměr lůžka 2 cm.

Motiv je výrazný , ostrých barev , které neblednou pod lehounkou , pružnou a odolnou i při pádu epoxy čočkou . Bižuterní kov je v barvě starosrtříbra bez niklu .Řetízek je dlouhý 48 cm, zavírání klasickou karabinkou , možno na přání upravit délku.

Autorský motiv , vytvořený počítačovou grafikou.

Barvy:
Styl:
romantický
,
pro volný čas
Určení:
ženy
Materiál:
pryskyřice
,
bižuterní kov
prodejní cena
210 Kč
Prodáno 6.8.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Věra Jahnova
Katalogové č.: 7528563
Vloženo: 17.6.2016
Menu
--