Domů Prodané zboží prodejce Madeforbaby Speciální papír k výrobě potisku na porcelán

Vydekorujte si svůj vlastní porcelán!!! Nemůžete v obchodě najít to pravé?potřebujete speciální design k doladění domácnosti?....tak je tento papír pro Vás to pravé

Budete potřebovat laserovou tiskárnu, porcelán, misku s vodou, náš papír a laminovací stroj (laminovat lze i téměř každém copy centru za cca 5,- arch) a klasickou domácí troubu na zapečení hotového výrobku.

Lze mýt!!

Nabízíme dva druhy papíru - na světlé ale i tmavé povrchy.

Nelekejte se dlouhého návodu, musíte učinit několik kroků ale každý krok je jednoduchý a s podrobným návodem ho zvládne opravdu každý.

Návod ve zkratce pro Vaši představu:

Balení obsahuje 2 papíry, na jeden natisknete obrázek, druhy poté přiložíte na natistěný obrázek a projedete laminovacím strojem.

Poté nahrubo obstřihnete obrázek, vlhkým hadříkem budete přejíždět po jedné straně obrázku až sejmete jednu vrstvu papíru. Obrázek je nyní vidět a můžete ho obstřihnout dle Vašich představ.

Obrázek poté vložíte do misky s vodu a namočíte, přiložíte na vybraný porcelán a poté pomalu sejmete druhou vrstvu papíru. Na porcelánu máte obrázek.

Vyhladíte, upečete a nakonec sundáte poslední vrstvu.

V případě dotazů nás prosím kontaktujte.

CENA ZA JEDEN ARCH O VELIKOSTI A4. Do objednávky uveďte zdali máte zájem o arch na světlý nebo tmavý podklad.

 

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 4.10.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Madeforbaby
Katalogové č.: 1799649
Vloženo: 22.6.2011
Menu
--